Lämmin jouluntoivotus

Terveiset mökiltä! Saatiin tänne sittenkin valkoinen joulu, ainakin hetkeksi. Meinasin hihkaista innosta, kun huomasin tänään hennon lumisateen jäävän maahan. Oli pakko raahata poikaystävä ulos ottamaan muutamat kuvat joulutakistani, vaikka kuvienottohetkellä hento lumisade olikin jo muuttunut aika myräkäksi... 


takki KappAhl (saatu)
neule & Other Stories
pipo & huivi & Other Stories
housut Mango
laukku Mansur Gavriel
nilkkurit H&M

Sain punaisen takin KappAhlilta (kiitokset vaan sinne!) ja kyseessä on sama malli kuin tässä takissa, mutta kokoa suurempi yksilö takaa kunnon oversized-fiiliksen. En olisi ehkä itse valinnut näin värikästä takkia, mutta se on hieman yllättäen liimautunut päälleni viime viikkoina. En tiedä johtuuko joulusta vai mistä, mutta olen muutenkin ruvennut himoitsemaan kaikkea punaista: neuleita, mekkoja, jopa laukkuja... 


Toinen päälleni liimautunut vaatekappale on tämä vaaleanharmaa kashmirneule, jonka bongasin & Other Storiesin Black Friday -alesta. Mikä parasta, neuleen voi pesulapun mukaan pestä koneessa, mitä en tosin ole vielä uskaltanut tehdä :D & Other Storiesin pipo ja huivi ovat kestäneet niin hyvin ahkerassa käytössä, että tilasin samalla huivin toisessa värissä - itse asiassa vaaleanpunaisena, mikä taitaa kertoa siitä, että pahin mustavalkokausi taitaa olla osaltani ohi ja värit palanneet (hillityissä määrin) niin pukeutumiseen kuin sisustamiseenkin.


Tarkoitukseni ei ollut kuitenkaan tulla kertomaan ainoastaan asusta, vaan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa joulunaikaa! Itselleni joulu (ja loma!) tarkoittaa tänä vuonna erityisesti rauhoittumista ja rentoutumista aika rankalta tuntuneen syksyn jälkeen sekä tietysti läheisten ihmisten seurasta nauttimista. Vaikeinta on päästää irti suorittamista ja keskittyä hetkessä olemiseen, mutta nimenomaan tätä taitoa aion joululomallani vaalia.

Kuten olette varmasti huomanneet, blogin postaustahti on ollut tänä syksynä (ja koko vuonna) harvempaa kuin koskaan. Totta puhuen energiani ei ole riittänyt blogiin ollenkaan ja tunnen siitä koko ajan pientä syyllisyyttä takaraivossani. Ajattelinkin nyt joululomalla pohtia myös blogin tulevaisuutta ja ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä, että tämä nykyinen blogi tässä muodossaan on tullut tiensä päähän. Palaan aiheeseen vielä tarkemmin, kunhan olen saanut ajatuksiani selviteltyä :)


Nyt kuitenkin jätän some-kanavat minimiin joulun ajaksi ja toivotan teille mitä ihaninta joulua <3

Emmi

Test
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.