Harmaata ja hattaraa

Miniloma Berliiniin tuli ja meni - ajattelin ensin tehdä kuvakoosteen tänne blogiin, mutta se tuntuu vähän oudolta, kun olimme liikkeellä työporukalla. Varsinaista Berliini-postausta siis tuskin tulee, mutta muutamia matkamuistoja voi kuvissa vilahdella. Niistä ensimmäisenä tämä Adidaksen suloinen vaaleanpunainen pipo, jonka ostin piristämään vähemmän värikkäitä syysasuja. En tiedä pääseekö väri näissä kuvissa oikein edukseen, mutta kyseessä on suloinen hattarainen vaaleanpunainen. 


takki KappAhl (saatu, täällä)
neule KappAhl (saatu, täällä)
housut Mango
pipo Adidas (täällä*)
nilkkurit Unisa (alessa täällä*)
laukku Céline

Puhuimme Eveliinan kanssa asukuvista viikolla ja ajatus tuntui vähän kaukaiselta, sillä omasta mielestäni minimalistinen vaatekaappini alkaa olla jo aika nähty. Itse tykkään siitä, että omistan vain paljon käyttöä saavia vaatekappaleita, mutta tuntuu vähän hölmöltä kuvata blogiin samoja asuja uudestaan ja uudestaan. Kohtalo kuitenkin puuttui peliin, sillä sain loppuviikosta kivan lähetyksen KappAhlilta. Kun sisältä paljastui tämä ihana takki ja pipon sävyihin sopiva pehmeä mohair-sekoiteneule, asun palaset loksahtelivat paikoilleen kuin itsestään.


Erityisesti takki osui nappiin, sillä klassinen kalanruotokuvio tuo kivaa vaihtelua omille, yksivärisille villakangastakeilleni. Lisäksi materiaali tuntuu laadukkaalta ja takki ryhdikkäältä päällä. Suomen talvi on sen verran pitkä, että on ihan sallittua omistaa useampi päällystakki. Niitä kun tulee käytettyä vielä aika monta kuukautta... Neuleessa taas tykkään vähän erikoisemmista hihoista, joista saa kivan yksityiskohdan muuten simppeliin kokonaisuuteen.


Näiden asukuvien lisäksi vietimme Eveliinan ja Janican kanssa eilen iltaa rennosta Bar Cónissa ja myöhemmin oikein Helsingin yössä. Tänään on siis ollut hieman väsyneempi päivä, mutta ilta oli kyllä sen arvoinen :D Nykyään tulee niin harvoin lähdettyä ulos - tosin pikkujoulukausihan on jo aivan ovella...

Emmi

*sisältää mainoslinkkejä
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.