Mustaa mustalla

Vielä yksi asu ajalta, jolloin ei jäätynyt tai kastunut litimäräksi ilman kunnon takkia... Culottes-housut olivat kovalla käytöllä kesällä ja vielä syksyn alussa, mutta nyt taidan pakata ne kesävaatteiden kanssa kellariin. Housut käyvät mielestäni asuun kuin asuun, mutta ovat hieman epäimartelevat aina kuvissa ja etenkin näin matalien kenkien kanssa yhdistettynä. Oh well, tykkään niistä silti :)


housut Gina Tricot
toppi Selected Femme
takki Zara
tennarit Adidas (täällä)
laukku Gucci

Hain tässä asussa köyhän naisen jumpsuit -lookkia yhdistämällä mustat housut mustaan toppiin. Takin kanssa asusta tuli aika synkkä, mutta silti sellainen, jossa viihdyn hyvin. Vaatekaapissa ei voi olla koskaan liikaa mustaa ;) Tennareilla asu on sopivan rento, mutta vaihtamalla kengät korkkareihin saa tästä myös iltamenoihin sopivan kokonaisuuden. Monikäyttöiset vaatteet ovat niitä parhaita! 


Zaran nahkatakkilöydöstä tykkään edelleen, mutta sinne ei tosiaan mahdu mitään kovin paksua paitaa alle. Näin ollen siitäkin on pikkuhiljaa luovuttava, sillä keli vaatisi jo melkein villapaidan alle. Olen yrittänyt katsella jotain väljempää nahkatakkia, mutta taidan siirtyä suosiolla villakangastakkeihin tai muihin vähän lämpimämpiin vaihtoehtoihin. Takkikriisi siis jatkukoon...


Alkava viikko on aika tiivis, sillä perjantaina suuntaamme työporukalla Berliiniin. Sitä ennen yritän saada mahdollisimman paljon työjuttuja tehtyä ja keretä myös crossfit-treeneihin vielä, kun introkurssiin sisältyvää jäsenyyttä on voimassa. Ei muuta kuin reipasta viikkoa sullekin :)

Emmi

sisältää mainoslinkin
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.