Syksyn haaveita

Huhhei, onpa blogi taas jäänyt muun elämän jalkoihin. Voisin kirjoitella pian kuulumisia tarkemmin, mutta ensin vähän kevyempiin aiheisiin! Havahduin nimittäin siihen, että syksy tekee kovasti tuloaan (vaikka ensi viikolle vissiin luvattiin taas lämpimämpää?) ja vaatekaappini on jäänyt vähän vuodenajasta jälkeen. Aamuisin tulee kylmä ohuella kesätakilla ja työvaatteetkin toistavat itseään ihan liikaa. Mistä siis inspiraatiota syyspukeutumiseen?

Täytyy myöntää, että olen vähän pihalla tällaisen välikausipukeutumisen suhteen tällä hetkellä. Vielä en suostu kaivamaan villakangastakkia vintiltä, sillä sitä tulee kuitenkin käytettyä seuraavat puoli vuotta putkeen. Joku lämpimämpi takki pitäisi löytää, mutta mikä? Nahkatakkini on niin tyköistuva, ettei sinne oikein mahdu neuletta alle. Trenssi taas tuntuu jotenkin liian klassiselta. Vilan takki näyttää kivalta, mutta taitaa olla vähän turhan lämmin vielä sekin.
reppu & Other Stories / pusero Vila / lakki Esprit / mekko & Other Stories / takki Vila / nilkkurit Bronx / kuvat & inspo Pinterest


Takin lisäksi himoitsen pitkiä helmoja, joita yhdistellä lämpimiin neuleisiin. & Other Storiesin pilkkumekko lähentelee täydellisyyttä, vaikka joku "villimpikin" väri tai kuosi voisi toimia. Väriä ei nimittäin hirveästi syysvaatekaapistani(kaan) löydy, haha. Toimistolle tarvisin lisäksi simppeleitä puseroita, joita ei mielellään tarvitsisi silittää ;) Vilan puseroista on hyviä kokemuksia ja materiaali on testattu hyvin kestäväksi. 

Kenkäpuolella asiat ovat kerrankin hyvin, sillä tähän kauteen sopivat sekä nämä niittinilkkurit (joiden look-aliket löysin Bronxilta) että kesän aleista löydetyt mustat nahkanilkkurit. Jos yhtään Suomen syksyä tunnen, niin tennareille ja kumisaappaille riittää myös käyttöä... Asusteista kipparilakkeja näkee nyt paljon, enkä yhtään ihmettele, sillä siinä on helppo keino tehdä asusta hieman mielenkiintoisempi.

Viimeisin himotukseni on laukkutytölle aikamoinen villi kortti, nimittäin reppu! En ole käyttänyt reppua sitten ala-asteen, mutta viime aikoina olen ihan toimistollakin törmännyt niin kivoihin (ja käytännöllisiin) reppuihin, että voisin hyvin harkita vastaavaa. Kivat mallit hyvässä materiaalissa ovat kiven alla, mutta tämä yksilö voisi toimia. Hyvästi hartia- ja niskakivut?

Löytyykö teiltä mitään samoja himotuksia? :)

Emmi

sisältää mainoslinkkejä
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.