Loma

Otsikkoa kirjoittaessa tuli mieleen vain ärsyttäviä sanontoja, kuten lomalla viimeinkin tai lomalle lompsis. Hillitsin itseni ja päädyin tähän :D Pikkuisen tekisi kuitenkin mieli hehkuttaa, sillä fiilis on nyt aika katossa. Loma alkoi huikealla Ruissi-viikonlopulla ja jatkuu tänään Kroatian auringon alla. Ei haittaa, vaikka viikonloppuun mahtui vähän vastoinkäymisiäkin (mm. hukkunut puhelin, joka lopulta kuitenkin löytyi, mutta ehdin jo ostamaan uuden... uusi iPhone 7, anyone?), sillä kaikki ovat hengissä ja kohta lentokentällä.  


Varasimme kaveriporukan kanssa Kroatian loman sillä mentaliteetilla, että luovutaan kaikesta suorittamisesta loman ajaksi. Meillä on kaikilla aika vaativat työt ja takana rankka kevät, joten nyt on aika relata. To do -listalla on ihan vain muutama kohta ja sitäkin enemmän aikaa varattuna pelkkään oleiluun, minkä mahdollistaa Airbnb-kämppä ja oma uima-allas. Olen siis valmistautunut tekemään ei-mitään ja pakannut mukaan kasan kirjoja ja kevyitä vaatteita. Läppäri jää tietenkin kotiin. 

Viime hetken vinkkejä Splitin läheisyyteen saa toki heitellä! Blogi hiljenee, mutta muihin some-kanaviin tuskin maltan olla päivittämättä lomajuttuja :) 

Ihanaa kesää sullekin!

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Mahtavaa reissua! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, kiitos näin jälkikäteen! Meillä oli kyllä mahtava reissu, pieniä metsäpaloja lukuunottamatta :D

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.