Liehuhousut

Yhdet tämän kesän lempparivaatekappaleista on ehdottomasti H&M:n parikymppiä kustantaneet liehuhousut. Tässä siis osoitus siitä, kuinka joskus budjettiversiokin osuu nappiin! Olen käyttänyt housuja joka puolella: töissä, illanvietoissa, (harvoina) kuumina kesäpäivänä, kotisohvalla... Housuissa on vain yksi ongelma: vaikka ne ovat ihanat päällä ja näyttävät hyvältä peilistä, on niitä todella vaikea kuvata. Etenkään tuulisella kelillä ja yhdistettynä yhtä liehuvaan takkiin, kuten näissä kuvissa.


takki Only (vastaava täällä)
paita Lindex (vastaava täällä)
housut H&M (vastaavat täällä)
sandaalit Mango (vastaavat täällä)
laukku Furla (täällä)
aurinkolasit Le Specs
kello Withings

Tässä siis ne otokset, joissa sekä takki että housut eivät nuole ihoa :D Hiukset on vähän mihin sattuu, muttei välitetä. Kiinnitin muutenkin kuvissa huomiota eniten hiuksiini, joihin olen tällä hetkellä totaalisen kyllästynyt. Varasin juuri kampaaja-ajan ensi viikolle, joten hiusjuttuja on myös tiedossa!


Toiseksi kesän lemppariksi ennustan tätä pitsipaitaa, joka on aika romanttinen omaan makuuni, mutta toimii mielestäni hyvin yhdistettynä muuten simppeliin asuun. Paidan bongasin Lindexistä. Odotan jo tämän yhdistämistä kesäisempiin vaatekappaleisiin, kuten shortseihin ja hameisiin! Noh, viimeistään Kroatiassa sitten :)


Kädessäni näkyvä kello on muuten yksi tämän teknologianörtin hurahduksista :D Kirjoitin täällä aktiivisuuskorustani, mutta lopulta koin sen vähän hankalaksi omassa arjessani. Myin siis korun eteenpäin ja ostin tilalle tämän Withingsin (nykyisin Nokian) aktiivisuuskellon, joka toimii myös sykemittarina. Tykästyin kellossa, kuten myös korussa, teknologian ja designin yhdistelmään. Simppeli kello kun istuu mielestäni hyvin asuihini. Kellon myötä olen taas ihastunut hopeisiin asusteisiin.


Kuvausmiljöönä toimi Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, jossa olen halunnut käydä jo pitkään. Olin siis heti mukana, kun Eveliina tätä kuvauspaikaksi ehdotti :) Ei käyty tällä kertaa sisätiloissa, mutta sielläkin pitää vielä joskus päästä käymään. Ihana löytää Helsingistäkin uusia kivoja paikkoja.

Emmi

tuotelinkit mainoslinkkejä
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.