Hiuspohdintoja

Kuten totesin edellisessä postauksessa, alan olla vähän kyllästynyt hiuksiini. Olen jo monta vuotta lähinnä kirkastanut luonnollista väriäni raidoilla, ja nyt pohdin jatkanko tutulla linjalla vai pitäisikö keksiä jotain uutta. Tiedän, että pituudesta pätkäisen joka tapauksessa, mutta onko long bob ja raidat tarpeeksi freshiä tähän kuontaloon? En tiedä vaikuttaako alkava loma asiaan, mutta olen ruvennut haaveilemaan vähän suuremmastakin muutoksesta... Tässä muutama vaihtoehto, joilla hiuksiin saisi vähän enemmän muutosta, kuitenkaan tekemättä mitään ihan liian radikaalia.
Silver / platinum blonde

Yksi asia on varma ja se on se, että blondina tulen pysymään. Olen teini-iässä kokeillut sekä punaisia että tummia hiuksia, mutta kumpikaan ei vaan ollut mun juttu. Jotenkin koen vaaleat kutrit niin vahvaksi osaksi identiteettiäni, etten niistä osaa luopua. Yksi blondiuden (onko se sana?) haastavimpia juttuja on kuitenkin pitää hiukset kauniin viileän sävyisinä. Yleensä kampaajat ovat laittaneet hiuksiini viilentävän sävytteen, mutta se on pysynyt vain muutaman pesun. Toki hopeatuotteet auttavat paljon, mutta punertava pigmentti hiuksissani saa värin ennen pitkää kellertäväksi.

Yksi vaihtoehto olisi värjätä hiukset kunnolla hopeaan taittavalla sävyllä, jolloin tulos pysyisi pidempään viileänä. Vaalennusta haluan hiuksiin joka tapauksessa, mutta haluanko ihan platinablondia kuitenkaan? Riskinä tässä näen sen, että hiuksista tulee joko liian blondit tai sitten liian harmaat tai likaisen sävyiset...

Tummempi tyvi

Yksi trendi, mitä olen himoinnut jo pitkään, on kunnolla tummempi tyvi vaaleissa hiuksissa. En tietenkään vetäisi tyveä kunnolla tummaksi, mutta selvästi tummemmaksi kuin oma tyveni. Tästä seuraisi kiva värjäysrumba, sillä tummempi tyvi vaalealla juurikasvulla ei oikein toimi :D Ainoa vaihtoehto olisi siis löytää joku omaa sävyä lähellä oleva väri tyveen ja vaalentaa latvat kunnolla. Mutta vitsi, kun tämä näyttää kuvissa vaan niin hitsin hyvältä!
Rose gold blonde

Sitten se villein veto, eli vaaleanpunaiseen taittavat hiukset! Tällainen vaalean sekoitettu hempeä sävy näyttää kuvissa ihan törkeän hyvältä, mutten tiedä yhtään, miten se toimisi oikeasti itselläni. Vaaleanpunaisen sävyn ottaisin siis korkeintaan sävytteenä, joka lähtee (toivottavasti) itsestään pois. Vähän silti epäilen sitä, kuinka hyvin sävyn saa oikeasti pois hiuksista ja uskaltaisinko mennä töihin pinkeillä hiuksilla :D

Kampaaja on huomenna, joten nyt pitäisi osata päättää! Vaaleaa kirkastusta ja lyhyempää mittaa siis luvassa joka tapauksessa, mutta mitäs pidätte näistä muista vaihtoehdoista? Apua kaivataan!

Emmi

kuvat alkuperineen löytyvät Pinterest-kansiostani
You may also like:

2 comments

 1. Kaikki noista kolmesta hiustensävystä näyttää hyvältä ! Ymmärrän tuon, että on kovin vaikeaa ylläpitää viileetä sävyä ja mua ainakin pelottais sen värjääminen juuri noiden mainitsemiesi seikkojen takia !
  Onneksi oma kuontalo on vielä toistaiseksi niin vaalea,ettei tälle tartte tehdä mitään värjäystä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Päädyin tohon ekaan kuitenkin ja hiukset näytti superhyvältä värin jälkeen, mutta nyt jo kellertää :( Tää mun hiuslaatu on vaan vähän mahdoton... Pitää siis käyttää hopeatuotteita ahkeraan :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.