Kesän startti Tampereella

Paljaat sääret. Terassi ja kylmä viinilasi. Vastavalmistunut insinööri. Aurinkoa yömyöhään. Kummipojan jokellusta. Tammerkoski ja kotoisat maisemat. Koko lähisuku koolla, isovanhempia myöten. Tampereen Jäätelötehtaan jäätelöä. Golfia ja sujuvien lyöntien ihmettelyä. Yksi karkaileva kissa. Edellisestä johtuva omakotitalon ylikuumeminen. Herkullinen grilliruoka. Tätä kaikkea ja vähän muuta mahtui kesäiseen viikonloppuun Tampereella!


mekko Gina Tricot
aurinkolasit Ray-Ban (täällä)
tennarit Adidas (alessa täällä)
laukku Gucci

Olen niin värikäs tyyppi, että tämän kesän suosikkimekko on iloisen musta. Mekko ei pääse ihan edukseen näissä kuvissa, mutta siinä on ihanat liehuhihat. Menee sekä korkojen että tennareiden kanssa. Täydellinen kesähulmuke :)


Tampere on aina yhtä ihana. Käveltiin pitkästä aikaa läpi keskustan parhaat palat. Kaunista löytyy ainakin Finlaysonin ja Tampellan alueilta, joita yhdistää Palatsinsilta. Jos et ole käynyt vähään aikaan Tampereella, niin laita kesän check-listalle!


Kynsilakka ei ollut ihan viimeisen päälle, mutta mitäpä pienistä ;)

Emmi 

linkit mainoslinkkejä
You may also like:

2 comments

  1. Ai että, mä sitten rakastan Tamperetta! <3 Harmi vaan, ettei siellä tule käytyä kovinkaan usein, vaikkei ole matkaa kuin vähän yli 100 km.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tampere on kyllä iso <3 ! Nyt vaan reissua suunnitteille :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.