Juhannus kuvina

Juhannus tuli niiiiin tarpeeseen! Pakenimme poikaystävän kanssa mökille, jossa nautimme pitkästä viikonlopusta rentoillen ja syöden (kiitos vaan huoltojoukoille). Vaikka keli oli taas perinteisen suomalainen, onnistuin silti polttamaan kasvoni lauantain veneretkellä Kaunissaareen. Suppailut jäivät tällä kertaa väliin, mutta korvattiin ne muilla aktiviteeteilla, kuten metsälenkeillä, saunomisella (huom. sis. talviturkin heiton) sekä kokon ihmettelyllä.


Pieni joutenolo teki taas hyvää aivotoiminnallekin, ja sain jokusen idean tänne blogiinkin työstettyä. Huomaan, että parhaat inspiraatiot ja ideat saan usein jopa pienen tylsistymisen seurauksena. Ja loogistahan se onkin, ettei aivoilla ole oikein tilaa työstää uutta, jos koko ajan touhottaa jonkin asiat äärellä. Näillä jaksaa taas seuraavaan inspiroitumisen aikaan, eli kesälomaan, joka alkaa parin viikon päästä :)


Pitkästä aikaa perinteinen puhelinkuvapostaus ja palataan pian niiden muiden juttujen parissa!

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Tykkäsikö Milo veneilystä? Poikaystäväni edesmennyt koira inhosi sitä – ja taitaa nykyinenkin koiransa inhota. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se pöhkö nyt tykkää kaikesta! Tosin sillä ei ole yhtään itsesuojeluvaistoa, joten jos sitä ei vahtisi, se olisi varmaan pian vedessä :D Milo on muutenkin niin hulluna uimiseen ja kaikkeen veteen liittyvään!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.