Työvaatelöytöjä

Heippa! Tuntuupa oudolta avata blogi pitkästä aikaa. On ollut ikävä tänne, mutta toisaalta taas on tuntunut hyvältä elää vähän enemmän "offline" :) Palasin lukemaan edellistä tekstiäni ja pelästyin vähän itsekin, kuinka epätoivoiselta se kuulosti. Toki epätoivoisia fiiliksiä tähän kevääseen on mahtunut, mutta myös paljon hyvää. Lähenevä kesä on saanut energiatasot nousemaan ja olen alkanut muutenkin saamaan vastauksia aikaisemmin ratkaisemattomiin kysymyksiini. Sinnikkyys näköjään lopulta palkitaan :) Työtilannekin on vähän tasapainottunut, vaikka sopivaa haastetta riittää edelleen.

Tekisi mieli tuoda blogiin jotain kesäisempää, mutta kynnys asukuvien kuvaamisen on noussut lähes mahdottomaksi. Muutamia kivoja kesähankintoja olen tehnyt ja viime viikonloppuna tuli pitkästä aikaa fiilis, että tekisi mieli taltioida kiva asu blogiinkin. Ehkä siis pian ;) Sitä ennen kuitenkin tämä edellisessä postauksessa näkynyt asu, joka (thank god) on jo vähän turhan lämmin näille keleille. 


takki the LAB
bleiseri Tiger of Sweden
paita Comma
housut Comma
laukku Céline
tennarit Converse

Halusin esitellä vielä tämän asun kunnolla, sillä tähän liittyy tarina. Kävin nimittäin työhöni liittyen testaamassa Stockan muotipalveluja ja oli kerrankin hauskaa nähdä millaisia vaatteita ulkopuolinen itselleni valitsee! Oma personal shopper on aikamoista luksusta, sillä olen nykyään todella laiska shoppailija ja ruuhkaisissa kaupoissa vaeltelu ei kuulu lempiharrastuksiini. Palvelu oli oikein toimiva ja yllätyin siitä, kuinka hyvin stailaaja oli saanut kiinni toiveistani työvaatteiden suhteen. Vaikka minua hieman ärsytti turhan tuputtava meininki, päädyin ostamaan muutaman tarpeisiini sopivan vaatekappaleen, kuten tämän paidan ja housut.

Comma oli itselleni tuntematon merkki, mutta tykästyin erityisesti tähän paitaan, joka ei valitettavasti kuvissa näytä parastaan. Myös housut istuivat täydellisesti, mutta tiesin jo ostaessa, että todella venyvä kangas ei tule kestämään pitkään. Ja kappas vaan, nyt ne ovat muuntuneet jo shortseiksi housuihin ilmestyneen reiän vuoksi :D Ihan näin lyhyttä elinikää en sentään odottanut, vaikka käytin näitä kieltämättä pari kuukautta putkeen lähes päivittäin. Mukavuus kuitenkin voitti järjen tällä kertaa.


Tiger of Swedenin pukuja olen kuolannut jo pienen ikuisuuden ja tämän bleiserin bongasin senkin Stockalta 30%-alerekistä. En voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseni, sillä edellinen Espritin bleiserini osoittautui aikamoiseksi pettymykseksi materiaalin suhteen. Tästä ei voi sanoa samaa, sillä materiaali on pysyt todella hyvänä ja laadukkaana runsaasta käytöstä huolimatta. Edullisiahan nämä eivät ole, mutta oikein huollettuna varmasti pitkäaikaisia hankintoja :)


Stocka on osoittautunut myöhemminkin työvaatteiden aarreaitaksi, sillä kävin siellä juuri täydentämässä kenkävarastoani ja samalla matkaan tarttui pari kivaa työmekkoa 60%:n alennuksella. En ole mekkoihminen, minkä huomaa hyvin myös toimistolla, missä olen saanut kummallisen paljon kommentteja mekoistani :D Yritän silti totutella mekkoihin, sillä kesällä ainaiset mustat housut alkavat tuntua vähän tunkkaisilta.

Uskon, että työvaatehankinnat on nyt tehty vähäksi aikaa ja seuraavaksi voin keskittyä kesävaatteisiin! Varattiin nimittäin juuri kavereiden kanssa kesälomamatka Kroatiaan ja luulen, että jotain pientä sinne on "pakko" hankkia ;) Ihanaa, kun voi jo laskea päiviä lomaan!

Emmi

Ps. En uskalla ottaa vieläkään paineita blogin päivitysrytmistä, joten ajantasaisempia kuulumisia voi seurata sekä Instagrammista että Snapchatista @emmite. Ja joo, snäpy voittaa Instagram storiesit kohdallani vielä 10-0 ;) 
You may also like:

4 comments

 1. Hei mulla sattui hauska juttu töissä vähän aikaa sitten, tuli nyt mieleen tämän tekstin myötä, kun meillä oli kerran palaverissa tehtävä valita tietyntyyppiselle henkilölle asukokonaisuudet arkeen ja juhlaan. Päällikkö oli randomisti hakenut Googlesta kuvia ja minä sain sun kuvan ;) aika paljon mustaa ja valkoista valitsin sulle (esim. Mustavalkoisen midihameen) hehe :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä, miten voi olla?! :D Kuulostaa hyviltä valinnoilta ;) Ehkä tuun seuraavaksi sun stailaukseen, haha!

   Delete
 2. Mistä ihmeen materiaalista nuo farkut oikein on tehty, kun ne nyt jo hajosivat? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanopa se :D Liikaa elastaania, I guess...

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.