Kevään toivelista

Täällä on tänään siivottu kaappeja ja kaivettu kevätvaatteet vihdoin vintiltä. Kevät- ja kesävaatevarastoni olivat paljon pienemmät kuin muistin, sillä olin saanut kaiken (myös takit) tungettua yhteen pienempään Ikea-kassiin. Vaatekaapissa on siis yllättävän väljää, joten on aika kerätä yhteen toiveita kevään vaatehankintoja varten! Tällaiset inspiraatiolistat auttavat myös itseäni suunnittelemaan hankintoja ja välttymään turhilta heräteostoksilta. 
tennarit Adidas* / loaferit Kiomi* / culottes-housut Kiomi* / farkut Topshop* / aurinkolasit Ray-Ban* / sormukset Pernille Corydon / kuva: Pinterest


Olen viime aikoina täydentänyt lähinnä työvaatevarastoani ja vähän laiminlyönyt muita hankintoja. Toki olen tehnyt hyviä löytöjä myös työvaatteiden suhteen, sillä satsasin vihdoin esimerkiksi Tiger of Swedenin jakkuun. Työvaatteista on itse asiassa yhdet asukuvatkin odottamassa, mutta nyt haluan keskittyä paljon rennompiin haaveisiin! Sellaisiin, joissa kuvittelen hyppeleväni pian keväisiä katuja :)

En tiedä onko culottes-housut jo täysin last season, mutta itseäni ne kiehtovat vieläkin. En vaan ole löytänyt vielä omalle kropalleni sopivaa mallia, joten etsinnät jatkukoon. Housut voisivat olla myös ns. paperbag-housut, joissa korkea vyötärö ja vyö kurovat kiinni pussimaisempaa alaosaa. Jotain vaihtelua kun kaipaisin pillihousujeni rinnalle! Toinen himotuksen kohteeni on vaaleat, kulutetut farkut korkealla vyötäröllä, eli trendikkäät mum jeansit. Huh, tulipa tässä nyt paljon trendikkäitä termejä :D

Kevään tullen kenkävaraston täydentäminen on pakollista, sillä vanhat tennarini vetelevät viimeisiään. Olen nyt iskenyt silmäni söpöihin vaaleanpunaisiin tennareihin, kuten täällä kerroin. Pinkit Gazellet tuntuvat olevan loppu joka paikasta, mutta onneksi bongasin lempparimallini, eli Stan Smithit, täältä* puuterivärissä! Toinen kenkätoiveeni olisi matalat loaferit*, jotka menisivät hyvin myös työkenkinä.

Myös yläosia olisi kiva löytää, mutta nyt ei ole mitään tiettyä mallia mielessä. Kovassa suosiossa olevat röyhelöt tuntuvat vierailta omalle kropalle, mutta ehkä sieltäkin voisi löytyä joku maltillisempi versio. Sen sijaan uudet aurinkolasit polttelevat aina kevään tullen, mutta tällä kertaa mielessä ei ole mikään uusi malli, vaan vanha kunnon klassikko. Edelliset Clubmasterini* joutuivat Milon uhriksi, mistä lähtien olen ikävöinyt tätä helppoa ja kaikkeen sopivaa mallia. Toki voisin kokeilla myös jotain pyörempää ja villimpää vaihtoehtoa!

Nyt lähden mattimyöhäisenä vielä äänestämään, muistakaa hei tekin :)

Emmi

*mainoslinkkejä
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.