Lyhyemmät hiukset

Asukuvat ovat jo parin viikon takaa, kuten lumisesta maisemasta huomaa. Tosin tuokin päivä oli todellisuudessa aika loskainen, minkä vuoksi vedin tutuksi tulleet kumpparit jalkaan. Kävimme testaamassa Eveliinan ja Kirsin kanssa hävikkiruokaravintola Loopin brunssin Lapinlahden sairaalan alueella. Täytyy sanoa, että vaikka ravintolan idea onkin täysi 10, ei ruoka oikein vakuuttanut ja miljöökin oli pikkuisen liian rosoinen omaan makuuni. Harmi, sillä potentiaalia tästä konseptista kyllä löytyy!


takki Guess 
huivi ja neule & Other Stories
tregginssit H&M
kumisaappaat Tretorn (nämä*)
laukku Céline

Tarkoitukseni oli kuvata uudet hiukseni, sillä kävin vihdoin kampaajalla! Kun edellisestä kerrasta on puoli vuotta, tuntuu se aikamoiselta juhlalta :D Olin vähän pettynyt edelliseen kampaajakäyntiini, minkä vuoksi uuden kampaajan löytäminen tuntui taas ylivoimaisen vaikealta. Lopulta päädyin hyväksi todetun Timma-palvelun kautta lähellä sijaitsevan Nookin Jennylle. Tällä kertaa kokemus oli huomattavasti parempi.

Hiukset eivät näissä kuvissa pääse täysin oikeuksiinsa, mutta niistä lähti reilusti yli 10 senttiä ja lisäksi elvytimme kuivaa hiusta Niophlex-hoidolla. En ole ennen kokeillut näitä paljon hehkutettuja Olaplex-tyyppisiä hoitoja, mutta vakuutuin kertaheitolla! Hiuksesta tuli vahvemman oloinen tietysti myös kuolleiden latvojen tiputtua pois, mutta lisäksi niistä tuli kiiltävät ja terveen oloiset hoidon myötä. Miinusta tietysti hoidon lisähinnasta ja tarvittavasta kotihoidosta lopputuloksen ylläpitämiseksi, mutta puolen vuoden laiminlyönnin jälkeen hiukseni todellakin ansaitsivat tämän.


Blondina tuskailen aina värin kanssa, sillä raidat kirkastavat hetkellisesti, mutta hiukseni on taipuvainen keltaisuuteen. Hopeatuotteet ovat kovassa käytössä, mutta silti väri on nytkin pikkuisen liian lämmin omaan makuuni. Suunnittelimme kampaajan kanssa jo, mitä kaikkea tähän voisi toteuttaa raitojen lisäksi ilman, että menetän blondiuttani ;) Ensi kerraksi on jo siis suunnitelmat valmiina ja aion vähän rohkeamman värin lisäksi myös leikata pituudesta vielä pikkuisen pois! Tai no ehtiihän tässä vielä mieli muuttua.


Muuten asusta ei ole oikein kommentoitavaa, sillä olen totaalisen kyllästynyt mustiin housuihin ja ylisuuriin neuleisiin, joihin pukeudun päivä toisensa jälkeen. Jotain vaihtelua tähän talvipukeutumiseen pitäisi saada! Takkikokoelmaani olen ihan tyytyväinen, mutta siihen se sitten jääkin. Olen miettinut väljempilahkeisia housuja ja raikkaampia yläosia, mutta toistaiseksi en ole vielä inspiroitunut tarpeeksi lähteäkseni kaupoille. Ja pianhan sitä saa jo haaveilla kevätvaatteista...

Emmi

*mainoslinkki
You may also like:

3 comments

 1. Anonymous19/2/17 21:26

  Moi! Haluaisin kysyä vähän aikaa sitten ostamasti Sigman F20-puuterisudista: ootko ollut tyytyväinen? Ja ennen kaikkea: lähteekö sudista karvoja käytettäessä? :D

  -Sanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Sanna! Itse asiassa naureskelin juuri tälle sudille, sillä se tietysti hajosi juuri, kun olin kehunut sitä blogissa :D Mutta ei mitään vakavaa, metallisen "sutiosan" ja varren välinen liima vain antoi periksi, joten sutia voi vielä hyvin käyttää / korjata liimaamalla. Tietysti silti ärsyttää, kun kyseessä pitäisi olla laadukas tuote! Muuten olen ollut erittäin tyytyväinen, eikä karvoja ole irronnut :) Se on aivan horroria meikkisudeissa, jos jää karvat kiinni ihoon, eli ei sellaisia enää ikinä!

   Delete
 2. Anonymous6/3/17 20:16

  Oi että kun on kivan näköiset hiukset! :)

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.