4 x harmaa villakangastakki

Tämän talven parhaita ostoksia on ehdottomasti ollut The LAB:in harmaa villakangastakkini*. Takki on runsaasta käytöstä huolimatta kuin uusi ja tuntuu aina yhtä luksukselta vetäistä se päälle. Ryhdikäs takki saa asun kuin asun astetta skarpimmaksi! Kokosin yhteen neljä asua lempparitakkini kanssa, jotta huomaatte, kuinka monipuolinen se on. Siniset farkut ovat olleet talvella ihan liian vähällä käytöllä, tästä siis action point itselleni! Siniset farkut raikastavat huomattavasti musta-valko-harmaa-lookia. Toinen keino lisätä väriä asuun on valita kirkas huulipuna, kuten tässä toisen asun sadepäivän piristeenä. Kumpparit ovat saaneet viime aikoina vähän turhankin paljon käyttöä.Näissä kahdessa asussa on oikeastaan aika samanlaiset elementit: lämmin neule ja joustavat tregginsit. Mukavuus siis maksimoitu ja asusteilla saa helposti kivaa vaihtelua. Salille mukaan lähtee aina mukavat jalkineet, kuten Timberlandit tai tennarit. Kaupungille tai asuntonäyttöön samasta asusta saa vähän skarpimman vaihtamalla jalkaan nilkkurit ja laukun pienemmäksi.   

Asuntonäytön lisäsin tähän, koska tulin juuri parista sellaisesta identtisessä asussa. Ihan hirveä kämppäkuume vaivaa, joten voi olla, että blogiinkin tulee lähiaikoina vähän kämppähaaveita tarkemmin! 

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Kämppähaaveita blogiin, joo kiitos! :) Tuo takki on huippu! Supertyylikäs.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, suunnitelmissa on ollut, mutten ole vielä ehtinyt toteuttamaan! Coming soon ;) Ja kiitos, tää on kyllä lemppari <3

   Delete
 2. Mielestäni siniset farkut sopii hyvin myös ruskean pariksi. :)

  Ihana takki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siniset farkut sopii mihin vaan! Jotenkin vaan talvella niitä tulee käytettyä ihan liian vähän :/

   Delete
 3. Anonymous8/2/17 19:23

  Heippa, kiitos kivasta rennosta blogista! Opiskelen tällä hetkellä TTYllä ja pohdin opintolainan nostamista ja sen sijoittamista, joten haluaisin kysyä hieman vertaistukea - oletko sinä nostanut opintolainan? Onko sinulla mitään neuvoja? :) Monet laittavat sen asp-tilille lepäämään, jotta olisi apua sitten ensiasunnon ostamiseen..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka ja kiitos palautteesta - kiva, kun olet tänne löytänyt :) Oma mielipiteeni opintolainasta on, että sen ottamista pelätään usein ihan liikaa. Toki velkautuminen voi tuntua pelottavalta asia, mutta ainakin tällä hetkellä korot ovat hyvin matalat ja kaiken lisäksi opintolainasta saa käsittääkseni vielä hyvityksen, jos valmistuu määräajassa. Tietysti on hyvä pitää mielessä, että korot todennäköisesti lähtevät nousuun jossain vaiheessa.

   En ole itse sijoittanut opintolainaa, vaan nostanut sitä esim. vaihto-opintojen rahoittamiseen. Lainan sijoittaminen on mielestäni fiksu idea silloin, jos tietää, että sijoituksista saatavat tuotot (ASP:n tapauksessa korko + lisäkorko) ylittävät lainan kulut (korko + muut mahdolliset kulut). Korot muuttuvat jatkuvasti, joten mitään absoluuttista totuutta tähän ei ole :) ASP:n korko lisäkoron kanssa on kuitenkin säästötiliksi hyvä, joten pidän tätä tällä hetkellä hyvän kuuloisena ideana, jos oma asunto on haaveissa! Tulipa sekava vastaus, mutta toivottavasti tästä oli jotain apua :D

   Delete
 4. Toi takki on kyllä ihan <3!

  ReplyDelete
 5. Anonymous11/2/17 16:11

  Moikka, kiitos kivasta blogista! Kämpän ostamisesta puheenollen, oletko ottanut opintolainaa opiskellessasi? Itse pohdin juuri ottaako opintolaina sijoitusmielessä, monet laittavat sen vain asp-tilillekin makaamaan.. Mitä mieltä sinä olet tästä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tähän vastasinkin jo ylempänä! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.