Uudet meikkisiveltimet

Olen aika laiska meikkaamaan, minkä vuoksi meikkivälineisiinkin panostaminen on vähän jäänyt. Rupesin syksyllä pohtimaan, voisivatko uudet siveltimet vähän lisätä innostusta ja googlettelin sormeni ruvelle erilaisista arvosteluista. Siveltimen ostaminen on vähän kuin työkaluja ostaisi: on koodeja, merkkejä ja malleja vaikka mihin lähtöön. Siinä meinasi insinöörilläkin mennä sormi suuhun :DLopulta päädyin Sigma-merkkisiin siveltimiin, joita saa Suomesta ainakin eleven-nettikaupasta*. Halusin ehdottomasti suuren puuterisiveltimen, sillä sellainen multa puuttui. Tähän tarpeeseen löysin Sigman F20-sudin*, johon olen täysin ihastunut! En tosiaan ole mikään kauneusasiantuntija, mutta ainakin lukemieni arvostelujen pohjalta tässä on hyvä hinta-laatusuhde ja ulkonäkökin miellyttää. Etenkin kuparin sävy on aika veikeä :)


Toinen tarpeeni oli perussivellin luomivärin levittämiseen, sillä olin tähän asti selvinnyt pienellä Diorin matkaversiolla. Lopulta päädyin ostamaan kolmen siveltimen setin, joka oli tuolloin hyvässä alessa. Valitettavasti en löytänyt tätä settiä enää verkkokaupasta, mutta siihen kuuluivat siveltimet E25*E40* ja E45*. Näistä E25 on hyvä perussivellin, jolla pärjää jo pitkälle. E40 ja E45 ovat enemmän hifistelyyn, eli häivytystä sekä tarkempaa jälkeä varten. 


Seuraavaksi uusin luultavasti poskipunasiveltimen ja sitten rupeaakin olemaan sudit kunnossa! Entä se innostus sitten? Rehellisesti sanoen arkiaamuina nukkuminen vie vieläkin voiton pitkiltä meikkaustuokioilta :D Mutta viikonloppuisin on kiva panostaa pikkuisen enemmän!

Onko teillä kokemusta Sigmasta tai muista hyvistä sudeista?

Emmi
You may also like:

2 comments

 1. Anonymous20/1/17 18:48

  Minulla on myös ollut pohdinnasa jo jonkin aikaa meikkisivellinten päivittäminen vähän laadukkaampiin versioihin. Valikoima vaan on niin laaja ja kokeilematta on vaikea tietää, millaiset siveltimet olisivat itselle sopivat. Tuollaisia Sigmoja voisi kyllä harkita. Ainakin ne näyttävät hyvälle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, kun jätit kommentin :) Itselläni oli ihan sama ongelma, kun ei oikein tiennyt, mistä aloittaa. Sigmoja voin kyllä suositella ja niitä suosittelee moni muukin! Ainoa huono puoli on, että luomivärisivellin vähän tiputtaa väriä, mutta se saattaa myös johtua vanhahkoista luomiväreistäni :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.