Takki, jota käytän päivittäin

Tässä tulee ehdottomasti käytetyin takkini, Zaran vihreä parka. Ostin tämän vuosi sitten alennusmyynneistä, enkä arvannut, kuinka paljon käyttöä sille tulisi! Kylminä päivinä tuntuu ihanan lohdulliselta kääriytyä tähän, minkä vuoksi tästä on tullut vakiotakki aamun koiralenkeille. Puhumattakaan suurista taskuista, jonne voi tunkea kaiken roinan lisäksi myös palelevat kädet.


parka-takki Zara (vastaava täällä*)
neule, housut H&M
nilkkurit Sixtyseven (vastaavat täällä*)
laukku Furla (täällä*) 
pipo & Other Stories

Näihin asukuviin käytettiin noin kaksi minuuttia, muttei sitä aina enempää tarvitsekaan. Kävimme poikaystävän kanssa vihdoin viikonloppuna testaamassa paljon hehkutetun Kuuman ja tykkäsin kovasti! Kauniit annokset ovat myös uskomattoman herkullisia :) Ainoa miinus tuli pienestä odotusajasta, mutta minkäs sille voi, että paikka on niin suosittu. 

Ja se auringonpaiste! Tuntui, kuin olisi taas herännyt eloon ihan uudella tavalla. Miten säällä voikin olla niin suuri vaikutus fiilikseen?


Muuten tämä viikko on ollut jokseenkin tahmea, mikä voi johtua siitä, että keho huutaa kevyempää viikkoa. Pidän yleensä 4-5 viikon välein vähän kevyemmän viikon treenirintamalla ja se viikko koittaa jälleen tämän viikon jälkeen. Joulun jälkeen on tullut vedettyä aika täysillä, joten en ihmettele, että kroppa on taas pienessä shokissa. Onneksi olen täysin koukussa Skamiin, joten tekemistä varmasti riittää palautuspäivillekin ;) Olisi ihana myös ehtiä joogaan kunnolla.


Onko teillä vastaavia luottovaatteita, mitkä eksyvät päälle kerta toisensa jälkeen?

Emmi
You may also like:

3 comments

 1. Anonymous26/1/17 14:01

  Tosi ihana takki! Näyttää niiiin lämpöiseltä ja pehmoiselta :)

  -Hanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikö, varsinainen budjettilöytö! :) Ja yllättävän lämmin ollakseen Zaran takki :D

   Delete
 2. Ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään,mutta vastaako Wyten koot sun mielestä ihan normaaleja kokoja? Olen miettinyt, että tilaisin kans Wyten untuvatakin mutta epäröin vähän koon kanssa. Luin nimittäin jostain, että Wyten koot olis tavallista pienempiä.

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.