Synttärihame

Täällä ikäännytään tänään ja mittariin tulee 27 vuotta. Hetkonen, vastahan täytin 20...? :D Työelämässä tunnen oloni vielä aika junnuksi, vaikka välillä pysähdyn (pienellä haikeudella) ihmettelemään, mihin opiskeluvuodet katosivat. Toisaalta taas en haluaisi olla nyt yhtään nuorempi tai vanhempi - näin on hyvä ja elämä on kuljettanut juuri sinne, mihin pitikin.


toppatakki Wyte (täällä*)
neule & Other Stories
hame second hand
laukku Gucci
aurinkolasit Le Specs 

Synttäreiden kunniaksi halusin pukea jotain vähän spessumpaa ja päädyin hopeiseen hameeseeni, josta kerroin täällä. Minulla oli hieman vaikeuksia yhdistää hame talvipukeutumiseen, eikä se välttämättä pääse ihan oikeuksiinsa tässä asussa. Oh well, viihdyin silti asussa loistavasti! Vaikka vähän teki mieli vetäistä päälle taas se harmaa villakangastakki...


Kuvissa näkyvä toppatakki on alelöytö välipäiviltä. Ostin sen lähinnä koiralenkeille ja salimatkoille, mutta se on löytänyt tiensä päälleni odotettua useammin. Ainakin näin parin viikon käyttökokemuksella voin kehua hinta-laatusuhdetta, takki on nimittäin todella lämmin ja laadukkaan oloinen. En ollut ikinä kuullut merkistä, mutta joskus näköjään kannattaa ottaa riski :)


Mitä muuten tykkäätte juurikasvustani, haha? Pieni kampaamokäynti voisi olla paikallaan, kunhan löytäisin toimistoaikoihin sopivan ajan ja paikan. Ehkäpä hemmottelen sillä itseäni synttäreiden kunniaksi ;)

Emmi

*mainoslinkki
You may also like:

4 comments

 1. Toi hame on just sopivasti hopeinen, koska se näyttää jossain kuvissa valkoiselta. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikö! Se on livenä aika kreisin hopeinen, mutta silleen kivalla tavalla :D

   Delete
 2. Iiihana ihana asu! Just hyvin rikkoo takki ja hame toisiaan tyyliltään. Tosi kivat kuvat myös, mä niin tykkään sun blogin ja kuvien ilmeestä. Ja edelleen tuskailen niiden omieni kanssa, jestas sentään mikä vaihe sen kanssa nyt jatkuu ja jatkuu vaan! Ja hei onnea myöhästyneesti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiitos! <3 Mä niin tunnen ton tuskan, sen takia oon minimoinut kaiken täällä omassa blogissa :D Toisaalta tekisi mieli taas vaihtaa pohjaa jne. mutten vaan jaksa sitä säätöä! Tsemppiä ja kerro, jos voin auttaa jotenkin!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.