Sportti-inspiraatiota

Uusi viikko ja maanantai tarvitsevat ainakin itseltäni hieman ekstramotivaatiota liikkumiseen. Ja uudet treenikamppeet ovat loistava keino siihen! Sporttimuoti on tällä hetkellä mielestäni ihanaa: kauniita yksityiskohtia, silmää hiveleviä väriyhdistelmiä (lue: mustaa ja harmaata :D) sekä ennen kaikkea käytännöllisyyttä, kuten korkeavyötäröisiä trikoita. 

Omat lajini ovat tällä hetkellä kuntosali, toiminnallinen treeni ja jooga, joihin kaikkiin käy pitkälti samat kamppeet. Pinterest on lempparikeinoni inspiroitua treenivaatteista ja -tarvikkeista. Tällä hetkellä vaatekaappini näyttää ihan hyvältä, mutta ostoslistalla olisi:

- Se kevyempi salikassi
- Joogamaton kantokassi / remmi (jonka poikaystävä tarjoutui jo ostamaan synttärilahjaksi)
- Langattomat kuulokkeet salille

juomapullo Mizu* / toppi Nike* / trikoot Free People* / treenilaukku Nike* / kengät Adidas* / urheiluliivit Puma* / sykemittari Polar* / kuulokkeet Frends* / kuva: Lululemon

Erityisesti kuulokkeisiin kaipaisin vinkkejä, sillä olen totaalisen kyllästynyt tappelemaan johtojen kanssa salilla! Kuulokkeissa tärkeää olisi kivan ulkonäön lisäksi myös se, että ne pysyvät päässä, niissä on hyvä äänenlaatu sekä pitkä akun kesto. Esimerkiksi Frendsin* kuulokkeet ovat tosi makeita, mutta luultavasti liian epäkäytännöllisiä salille.

Sporttista viikkoa!

Emmi

*mainoslinkkejä
You may also like:

2 comments

  1. Ah, mikään ei motivoi paremmin kuin uudet treenikamat! :D Oma inspiskollaasi onkin jo valmiina, muistuttaa aika paljon tätä ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpä! :D Ah, ihania juttuja sunkin kollaasissa ;)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.