Rento kaupunkiasu

Näistä asukuvista on jo hetki aikaa, mutta samantapaista on päällä päivittäin. Tykkään pukeutua usein kaupungillekin rennosti, mikä tarkoittaa suurta neuletta, mukavia kenkiä ja käytännöllistä laukkua. Olette varmasti huomanneet, että takki, pipo ja huivi ovat juurtuneet päälleni. Seuraaviin asukuviin lupaan keksiä jotain uutta ;) 


villakangastakki The LAB
pipo, huivi, neule & Other Stories
housut H&M
kengät Timberland (täällä*)
laukku By Malene Birger 
(samantapainen täällä*)

By Malene Birgerin laukkua ei sen sijaan ole täällä juuri näkynyt, vaikka se on treenikassina käytössä lähes päivittäin. Laukku on kestänyt hyvin, vaikka raukka on välillä ihan tupaten täynnä - etenkin, jos yhdistän salikäynnin työpäivän yhteyteen ja sullon läppärinkin laukkuun. Ainoa huono puoli taitaa olla, että laukku painaa tyhjänäkin jonkin verran. Sen takia olen pohtinut kevyemmän treenikassin ostoa tämän rinnalle, olisiko teillä jotain vinkkejä sen suhteen?


Timberlandit ovat palvelleet uskollisesti nyt talvikeleillä, mutta niiden väri välillä vähän kyllästyttää. Tähänkin asuun olisin yhdistänyt paljon mieluummin valkoiset tennarit, jos vaan asteita olisi ollut enemmän. Olen pohtinut myös mustien Timberlandien tai supersuosittujen Dr. Martensien ostoa, mutta tuntuu hölmöltä ostaa uudet talvikengät vain ulkonäkösyistä. Toisaalta talvi on aika pitkä aika täällä Pohjolassa, joten katsotaan, sorrunko vaiko en...


Sainpa vihdoin kuviin myös luottoneuleeni, ylisuuren & Other Storiesin mohair-sekoiteneuleen. Se on yhdessä tämän Hennesin neuleen kanssa ehdottomia tämän talven pelastajia. Molemmat ovat niin lämpimiä ja väljiä, että niiden sisälle voi paeta kylmää talvea :) Hennesin neuletta näytti löytyvän vielä alesta, jos on mukavalle neuleelle tarvetta.

Kivaa viikkoa sulle!

Emmi

*mainoslinkkejä
You may also like:

2 comments

 1. Ihana asu! Harmaa on kyllä miellyttänyt mun silmää tänä talvena enemmän kuin mikään muu :D tuntuu, että kaikilla on aivan ihania harmaan sävyjä yhdisteleviä asuja, eikä mua kyllästytä yhtään katsoa samoja takkeja uudelleen ja uudelleen :D

  Toi laukku on kyllä aivan ihanan näköinen, mutta uskon kyllä, ettei lisäpainoa täydelle treenikampekuormalle kaipaa enää laukusta. Vinkkejä ei kyllä ole antaa, koska itselläkin on uusi treenikassi hakusessa. Mun nykyisessä on vain noi lyhyemmät hihnat eikä ollenkaan sellaista, jolla saisi kunnolla vartalon yli laukkua roikkumaan. Sellainen tai reppumallinen olisi kyllä ehdoton, koska mua raivostuttaa kävellä salille vinossa isoa laukkua olalla pitäen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos jälleen Kirsi <3 Haha, sama täällä - tuntuu, etten kyllästy harmaaseen ollenkaan! Sulautuu hyvin tohon Suomen talveen ;)

   Ja miksi kaikki treenikassit on niin, hmm, ei-kovin-kauniita? :D Oon käynyt läpi kaikki sporttialet uuden kassin toivossa, mutta mikään ei oikein miellytä. Pitkä hihna on mullekin ehdoton, tosin tässä laukussa se on vähän liian kapea. Eli jos kassissa on paljon painoa, niin joudun kulkemaan vinossa myöskin :D Tsemppiä meille molemmille kassin metsästykseen!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.