Jääprinsessa aleissa

Hui, mikä Siperia tuolla ulkona on! Parempi siis pysyä sisätiloissa ja keskittyä nettialeihin, ei kun siis... Rehellisyyden nimissä tilasin jo välipäivinä vähän sitä sun tätä (kaikki tarpeellista tietty!), joten parempi olisi varmaan pitää lompakon nyörit visusti kiinni. Etenkin, kun säästämisen suhteen on aika kunnianhimoisia tavoitteita tälle vuodelle :) 

Pikkuisen piti kuitenkin kurkistaa Zalandon alevalikoimaa, etenkin kun huomenna siitä saa vielä ekstra-alennuksen koodilla SUPERALE15*. Talvipukeutumisessa kun inspiraatio on välillä vähän kateissa. Eikä ihme, sillä varsinkin näillä keleillä vaihtoehdot rajautuvat lähinnä Timberlandeihin ja toppatakkeihin.


valkoinen hame Topshop / musta neule Selected Femme / tennarit Adidas / hopeinen hame Topshop Petite / neuletakki Samsøe & Samsøe / laukku Michael Michael Kors / kuvat Zalando & Hello Fashion

Taidan tulla vähän jäljessä tässä trendissä, sillä olen iskenyt silmäni nyt pliseerattuihin midihameisiin! Onkohan tämä joku vastalause talvipukeutumiselle vai...? Kesällä näitä näkyi kaikkialla ja jo vähän kyllästymiseenkin asti. Kunnes nyt taas näen villapaita-hame-kombossa jotain todella kiehtovaa: lämmintää ja pehmeää yhdistettynä kevyeen ja liehuvaan.

Menin niin sekaisin, että ostin jo yhden hameen second hand -löytönä ja arvatkaapa minkä värisen? Hopeisen. En tiedä koska olisin ostanut jotain niin kreisiä omaan kaappiini, mutta kerrankos sitä. Nyt jo odotan kelejä sen pukemiseen :)

Mites siellä, oletteko tehneet alelöytöjä?

Emmi

*Voimassa 6.1.2017, tilauksen vähimmäisarvo 15 %:n etukoodilla on 100 EUR.
You may also like:

2 comments

  1. Mun mielestä hopea hame ja neule toimii superhyvin yhteen :) Mulla oli just uutena vuotena tuo setti, kun löysin Hennesin alesta hopean hameen. Ihmettelin miten tykkäsin siitä niin kun oon aina ollut enemmin kultaanpäin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä! Oih, kuulostaa hyvältä :) Itsekin hain hametta alunperin uudeksi vuodeksi, mutta sitten en jaksanutkaan lähteä kaupoille ja törmäsin onneksi tähän löytöön :D Ja sama juttu, kulta on edelleen asusteissa ykkönen, mutta hopea tuntuu nyt tosi freshiltä!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.