Cargo Helsinki

Kavisruokakuukauden myötä on tullut kokattua monipuolisemmin kuin ikinä, mutta lisäksi listalla on kasa kasvisruokapaikkoja, joita haluan testata. Ehtisi niitä toki myöhemminkin testaamaan, mutta nyt on ainakin hyvä motiivi, heh. Rakastan aamiaisia ja tänään oli sellainen fiilis, että haluan syödä (toisen, hups) aamiaisen ulkona. Cargoa olen halunnut testata pitkään, joten suuntasimme poikaystävän kanssa sinne. 


Cargo on Ruoholahdenrannassa sijaitseva kasvisruokaravintola, joka on rakennettu konteista. Tallustimme tänne rantaa pitkin, mikä oli suuri virhe (!) tällä myrskysäällä. Saatiin nimittäin jäistä hilettä naamalle sellaisella voimalla, että iho tuntui irtoavan. Katselin eilen ihaillen somesta muiden kauniita talvikuvia ja niistä inspiroituneena haaveilin lumisista asukuvista. Mutta tietty mun tuurilla aina, kun olisi aikaa kuvata, niin keli on jotain ihan mahdotonta :D Noh, säästä on turha valittaa, sillä sille ei voi mitään.


Sitten itse asiaan, eli aamiaiseen! Aamiaisetti kustansi 15 euroa ja sisälsi valinnaisen lämpimän juoman sekä supermehun, jugurttia granolalla, paahdettua juurileipää ja päällisiä: salaattia (joka oli siis yksi salaatinlehti), avokadoa, hummusta ja vuoristojuustoa. Ensisilmäykseltä annos näytti pienehköltä, mutta lopulta tulin aivan ähkyyn. Veikkaan, että tuo valitsemani vihreä supermehu oli ennemmin smoothie ja hyvin täyttävä sellainen! Kaikki oli hyvää, testaamaani kauramaitocappucinoa myöten. Aika hyvä hinta-laatusuhde, sanoisin, ja haluan ehdottomasti testata vielä paikan lounaan ja illallisen :)


Samantapaisia aamiaispaikkoja listallani ovat ainakin vielä paljon hehkutetut Kuuma ja Date + KaleKesällä testaamani Healthinki jätti minut vähän kylmäksi, mutta sen sijaan odotan innoissani kantispaikkaamme Deli Café Mayaan tulevaa tammikuun "aamiais-takeoveria". Ainakin ekan viikon lista sai kuolani valumaan :) Onko teillä suosituksia hyvistä kasvisravintoloista tai aamiaispaikoista? 

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Siis oliko tuo 15 € yhdeltä vai kahdelta hengeltä? Harmi, kun paikka on Hgissä; tekisi mieli testata, mutten asu siellä päinkään. :D Kuolasin tuota ekaa kuvaasi jo Instan puolella. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on yhdelle, pahoittelut epäselvyydestä! Aika hintavia nuo täällä Helsingissä ovat, mutta pelkästä mehusta ja kahvista olisi tullut jo noin 9 euroa erikseen ostettuna. Eli siihen nähden ihan hyvä setti :) Ehkäpä seuraavalla Helsinki-visiitillä?

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.