City-kumpparit

Hei, toivottavasti siellä joulut sujui hyvin! Itse olen ottanut kaiken irti näistä rennoista päivistä kiireisen syksyn päätteeksi ja ollut vaan. Ihanaa rauhoittua hetkeksi ja suunnata ajatuksia jo kohti uutta alkavaa vuotta :) "Tilinpäätöstä" on tehty ja tsekkasin, mitkä vuoden 2016 tavoitteista kävivät toteen ja missä olisi vielä työstettävää. En rupea tekemään koostetta viime vuodesta, mutta kohokohtia lienevät uusi työpaikka ja reissu Kaliforniaan. Toki pitää muistaa, että se perusonnellisuus luodaan toimivalla arjella, ja reissut ja muut huipentumat ovat vaan plussaa siihen päälle!


Suuremmista teemoista kuitenkin vähän pienempiin. Yksi syksyn parhaista ostoksista ovat nämä kuvissa näkyvät kumisaappaat, jotka ehkä kertovat siitä, kuinka mukavuudenhaluiseksi tässä on tultu :D Ostan nykyään paljon enemmän vaatteita käytännöllisyyden vuoksi ja koska Helsingin "talvet" nyt ovat mitä ovat, päätin satsata toimiviin city-kumppareihin. Hassua kyllä kuvauspaikaksi valikoitui se ehkä Helsingin viimeisin luminen paikka, mutta voitte kuvitella tähän tilalle harmaata asfalttia ja vesilätäköitä, joita täällä on nähty kyllästymiseen asti.

Hankin pari vuotta sitten klassiset Hunterit, mutta ne olivat aivan liian raskaat arkikäyttöön, ja pistinkin ne pian eteenpäin. Siitä lähtien olen katsellut jotain sirompaa mallia ja sovitellut vaikka kuinka monta paria kumppareita. Lopulta nämä Tretornin kumpparit iskivät kovaa ja pistin ne tilaukseen Booztin alesta*. Klassinen malli, jossa on kuitenki jotain särmää, ja vielä supermukavat jalassa!


villakangastakki The LAB (täällä*)
mekko Arela
huivi & Other Stories
laukku Mansur Gavriel 
kumisaappaat Tretorn (täällä*)

Asusta ei muuten juuri ole sanottavaa, ja huonon naama- ja hiuspäivän (huoh) takia julkaisukelpoiset kuvatkin jäivät aika vähiin. Olette varmaan täysin kyllästyneitä tähän takkiin, mutta vielä olisi yhdet asukuvat sen kanssa varastossa ;) Halusin tarkoituksella kuvata monta asua takin kanssa, sillä siinä näkee, kuinka monikäyttöinen se todella on. Takki on muuten myös alessa*, mutta kokoja näytti olevan aika huonosti saatavilla tällä hetkellä. Myös Arelan mekko on ollut tehokäytössä jouluna, sillä se on mukava ja siinä on riittävästi tyhjää mahan kohdalla, haha. Vielä kun helma olisi pikkuisen pidempi, sillä nyt se meinaa nousta kävellessä, kuten näissä kuvissa, argh. 


Tein muuten pieniä viilauksia blogin ulkoasuun ja väsäsin uuden logonkin blogille - uudet vaatteet uuden vuoden kunniaksi ;) Logon kanssa tosin meni hermot, kun en saanut tuota tekstiä teräväksi, mutta olkoon nyt toistaiseksi. Hyvää harjoitusta, kun yritän muutenkin saada ajatusmaailmaani vähän sallivammaksi - ettei kaiken tarvitse aina olla niin täydellistä. Lisäsin logoon sanat minimalist ja relaxed, koska kuvittelen niiden kuvaavan tyyliäni - simppeliä, mutta rentoa. Vai mitä mieltä olette?


Ja hei hyvää uutta vuotta!

Emmi

*mainoslinkkejä
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.