Interior inspiration

Täällä podetaan ihan hirveää sisustuskuumetta! Tekisi mieli laittaa uusiksi vaikka ja mitä, mutta ensin pitäisi vaan löytää asunto, jota laittaa :D Tällä hetkellä olen (aina toimivan) mustavalkoisuuden lisäksi innostunut murretuista sävyistä, kuten petroolinsinisestä, harmaan/hiekan eri sävyistä ja jopa yleensä inhoamastani vihreästä. Materiaaleissa marmori pitää vieläkin pintansa, mutta lisäksi minua kiehtoo vaalea puu, metalliset huonekalut sekä trendikäs sametti. Viimeinen tosin vain pienissä paloissa - samettista sohvaa en ihan vielä lähtisi hankkimaan ;)


Ellos on mielestäni hyvin ajan hermolla, mitä sisustamiseen tulee. Huomasin, että koko kodin valikoimasta* näyttää saavan taas -20% alennusta ja mukana on myös joulukoristeita. Itse en juurikaan koristeista välitä, vaan panostan mieluummin tunnelmallisiin valaisimiin ja kynttilöihin. Olen aina tykännyt erityisesti Elloksen sohvapöytävalikoimasta - harmi, ettei sellaista tähän kämppään vieläkään mahdu. Lisäksi tekstiilit ovat ihania ja kohtuuhintaisia, kuten tämä* todella edullinen sohvatyyny. Ikeasta taas olen iskenyt silmäni Vittsjö-hyllyyn, joka ei sekään hinnallaan huimaa.

Törmäsin tällaiseen keittiökonseptiin kuin A.S.Helsingö ja inspiroiduin kovasti heidän ilmeestään. Myös idea on mielestäni kekseliäs - yhdistää Ikea-runkoihin vähän laadukkaampaa ilmettä. Ikea-huonekalujen tuunailuahan on ollut tarjolla jo pitkään, mutta mielestäni tässä on silti jotain uutta ja raikasta. Omakohtaista kokemusta ei toki vielä ole, mutta jään innolla seuraamaan ja inspiroitumaan!

Mistä te etsitte sisustusinspiraatiota? Yksi omista suosikeistani on tällä hetkellä Pinterestin lisäksi @scandinavianhomes Instassa (taitaa heiltä blogikin löytyä) - lääh, miten upeita kämppiä!

Emmi

*mainoslinkkejä / adlinks
You may also like:

2 comments

  1. Hihii, ihan samoja kuvia olen kuolannut! VITTSJÖ on seisonut olohuoneen nurkassa vuoden päivät ja tykkään siitä hurjasti. Jos olisi mahdollista, ostaisin pari muutakin siitä sarjasta :) Ne on simppeleitä, edullisia ja sairaan kivannäköisiä! Tuon kynttilänjalankin tilasin, tosin palautin, vaikka kiva olikin. Ja noi keittiöt on <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, hyvä maku sulla! ;) Ai teillä on Vittsjö, kiva kuulla positiivista siitä! Se saattaisi vielä tähän kämppään mahtuakin...

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.