Harmaat suosikit

Harmaa tuntuu olevan kauden pääväri, niin ulos katsoessa kuin pukeutumisessakin. Parhaat hankintani tänä syksynä olenkin tehnyt tässä värissä, sillä harmaan villakangastakin lisäksi kaappiini on muuttanut muutama ihana neule sekä mekko. Harmaa on vaan niin helppo väri ja tuntuu sopivan kaikkeen! 


Tykkään pehmeän pörröisistä neuleista ja olenkin monta kertaa puhunut laadukkaiden neuleiden puolesta. Pinon pohjimmainen, Samsøe & Samsøen neuletakki*, näkyy päälläni näissä kuvissa. Materiaali on erittäin lämmin villasekoite, joten yhtään ihmettele merkin neuleiden suosiota tänä syksynä. Vinkkinä vielä, että merkin neuleita saa esimerkiksi Booztilta*, jossa on Black Friday -tarjoukset voimassa vielä tämän päivän loppuun.

Toinen neuletakkini on viime vuoden löytö Gina Tricotilta ja villasekoitetta myöskin. Tämä ei ole aivan yhtä tiivistä neulosta, eikä näin ollen yhtä lämmin, mutta hintaansa nähden varsinainen huippulöytö. Neule näkyy päälläni ainakin näissä kuvissa


Uudempi harmaa tulokas on Arelan veluurimekko. Tämän bongasin merkin sample salesta, johon päädyin työkaverin houkuttelemana. En ollut koskaan käynyt Arelan putiikissa Uudenmaankadulla, vaikka se on tuossa aivan naapurissa. Ihania tuotteita ja plussaa suomalaisesta taustasta! Mekon malli on kivan rento ja materiaali on jotain aivan tajuttoman pehmeää - himoitsen jo näitä pöksyjä samassa materiaalissa. Tosin arkikäyttöön mekko vaati jotain skarpimpaa seurakseen, jotta vältytään liioilta suoraan kotisohvalta -viboilta. 


Tummin & Other Storiesin neule vilahti jo täällä, mutta asukuvat sen kanssa vieläkin odottavat ottajaansa ja kaunista päivää. Hieman raastavaa tämä asukuvien tuottaminen tähän aikaan vuodesta, mutta joku kerta vielä...

Täällä blogissa on nyt muutenkin vähän hitaampi päivitystahti ja suunnittelin jo pitäväni taukoa jouluun asti, sillä aikaa ja energiaa ei tunnu nyt riittävän. Tulen kuitenkin kirjoittelemaan silloin, kun muu elämä antaa sille myöten, ja yritän olla ottamatta tästä turhaa stressiä :) Jos muuten on jotain postaustoiveita tai palautetta, niin niitä on aina kiva kuulla! 

Emmi

*mainoslinkkejä
You may also like:

2 comments

  1. Vähänkö tuo mekkonen näyttää ihanalle! Just sellaiselle helpolle vaatteelle, johon kääriäytyä näillä keleillä <3 ihan uusi merkki kyllä mullekin toi Arela :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on aivan ihana ja sain vielä puoleen hintaan ;) Arelalla on aivan ihan cashmere-tuotteita, mutta ei budjetti taipunut tällä kertaa, damn :D

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.