Darker tones

Täällä Helsingissä on täysi talvi lumikinoksineen kaikkineen! En valita, vaikka silmiin tuiskuava lumipyry hieman vaikeuttaakin ulkona etenemistä ja aamuisin tekisi mieli jäädä peiton alle lämpimään. Lumi on kuitenkin huomattavasti mielyttävämpi vaihtoehto rännälle ja eiköhän tähän kylmempään ilmaan taas pian totu. 


Asteiden tippuessa tummemmat sävyt houkuttavat kovasti. Olen edelleen laiska kosmetiikan käyttäjä, mistä kertoo mm. se, etten muista ostaneeni uusia kynsilakkoja sitten Ranskan vaihto-opiskelun eli vuoden 2013 (?!?). Jo silloin uskoin Essien nimeen ja se toimii omissa kynsissäni edelleen. Vuoden 2013 pullot alkavat pikkuhiljaa kulua loppuun tai kovettua (wonder why), joten päivitin varastoa mahtavan Grow Stronger -aluslakan lisäksi herkullisella Wicked-sävyllä. Vaaleampi viininpunainen on vuoden 2013 Bordeaux, mikä toimii ihme kyllä edelleen.

Kuivumiseen taipuvainen ihoni on näinä päivinä erityisen kovilla, joten olen hamstrannut rasvoja kaapit täyteen. Uutena tulokkaana kokeilin & Other Storiesin käsivoidetta, jonka myönnän valinneeni ihan vain kauniin purkin vuoksi. Voiteen tuoksu on hyvin voimakas, mutta juuri tähän vuodenaikaan sopiva. Purkki on pieni, mutta sitä voi käyttää säästeliäästi ;)


Samoihin sävyihin sopii myös viime syksynä hankittu MAC:in huulipuna, jota käytän vieläkin liian arasti. Olen hankkinut pari arkisempaa sävyä Stockallekin rantautuneelta NYX:iltä, mutta kumpikaan ei ansainnut paikkaansa tässä - täydellinen arkipuna on siis vieläkin hakusessa.


Taustalla näkyy myös toinen huippulöytö & Other Storiesilta, nimittäin maailman lämpimin turvaneule. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin!

Emmi
You may also like:

8 comments

 1. Ihana sävy tuo Bordeaux! Tykkään muutenkin tosi paljon Essien lakoista. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihana, mutta nyt olen jotenkin tykästynyt tuohon vielä tummempaan :) Essieissä kyllä laatu ja hinta kohtaa! Vaikka vissiin kaikkien kynsille ei sovi yhtä hyvin?

   Delete
 2. Täällä ollaan kanssa siirrytty tummiin sävyihin. Kynsillä on violettiin taittava tumma viininpunainen ja haussa se täydellinen viininpunainen huulipuna täällä myös :) Kaikki mun valikoimassa tuntuu olevan liian pinkkiä ja pirteää tähän vuodenaikaan, joka selvästi kaipaa vähän tummuutta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta pinkki on niin sua! Ymmärrän kyllä, että kausittain tekee mieli vähän vaihtelua. Mä itse asiassa tykästyinkin nyt siihen toiseen NYX:in huulipunaan, joka on oikeastaan sellainen huulikynä :D Sitä mulla on huulilla noissa uusimmissa asukuvissa - tosi luonnollinen, mutta vähän rusehtava, mitä etsinkin :) Onnea etsintään!

   Delete
 3. Mistä nuo ihanat lasit on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on ihan Instrulta, merkki In Style :) Kivat ja kohtuuhintaiset, mutta tippuu koko ajan nenältä! Pitäisi siis käydä kiristämässä niitä, kun saisi vaan aikaiseksi...

   Delete
 4. Ah, ihania sävyjä! Ja kuvia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Jos näillä taas pärjäisi seuraavat kolme vuotta ;) Ei vaan, voisin kyllä vähän tsempata tämän kosmetiikan suhteen!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.