San Diego, part 2

Päivä, jolloin saat syksyn ensimmäiset loskat naamalle, vaatii hieman piristystä vai mitä? Kirjoittelin ensimmäisen osan San Diegosta tänne, ja tässä tulisi vihdoin toinen osa tästä hurmaavasta kaupungista. Toisena päivänä vuokrasimme pyörät ja kruisailimme rauhassa rannalta toiselle. Keli oli reissun paras ja juuri siskoni kanssa yhdessä muistelimme tätä päivää yhtenä reissun onnistuneimmista <3


Ensimmäisenä huristelimme Pacific Beachilta kohti La Jollaa. Pyöräreitti kulki asuinalueiden läpi, mikä oli oikeastaan tosi kiva lisä. Vaikka asuinalue olikin aika hulppeaa, oli siistiä nähdä, miten paikalliset asuvat. La Jollan rannalla meitä odottikin yllärinä kasa merileijonia! Tuntui oudolta olla näin lähellä "villieläimiä", mutta merileijonat eivät näyttäneet paljoa välittävän ympärillä pörräävistä ihmisistä.


La Jollasta pyöräilimme takaisin Pacific Beachille ja siitä toiseen suuntaan Mission Beachille. Mission Beach oli huomattavasti eläväisempi ranta ravintoloineen ja kojuineen. Paikalla on jopa pieni huvipuisto ja rannalla voi harrastaa vesiurheilulajeja. Kävimme syömässä söpössä pikkukojussa ja nukahdimme hetkeksi rantahiekalle - parasta!


Tämän jälkeen jouduimme palauttamaan pyörät, mutta suuntasimme illalla tietenkin ihastelemaan "auringonlaskua" Sunset Cliffseille. Tosin taivas meni juuri pilveen ennen auringonlaskua, joten jouduimme tiirailemaan sitä lähinnä muutaman pilvireiän kautta. Upea paikka silti!  


Illalla söimme San Diegon "Old Townissa", joka ei nimestään huolimatta kovin historialliselta vaikuttanut. Siellä oli kuitenkin viihtyisiä meksikolaisia ravintoloita ja turistikauppoja, jos sellaisia kaipaa. Ihan sympaattinen paikka, mutta ennemmin turistimainen kuin autenttinen fiilis. Meksikon läheisen sijainnin kyllä huomaa Old Townin lisäksi hyvin ruokatarjonnassa, jonka burritoista ja margaritoista mekin toki nautimme useamman kerran.

Koska rantoja ei oltu koluttu vielä tarpeeksi, suuntasimme seuraavana päivänä Coronadolle. Kyseessä on rannan sijaan kokonainen "rantakaupunki" glamour-hotelleineen ja valkoisine rantoineen. Luulin, ettei rannat enää upeammiksi muutu, mutta San Diegossa kaikki on mahdollista :) Ehdimme viettämään täällä vain aamupäivän, joten voisin ehdottomasti palata vielä uudelleen!


Mitä tahansa paikka, mistä saa hyviä bataattiranuja on hyvä paikka se.

Huh, tulipa tästä kuvatulva, mutta mitäs on niin kuvauksellinen paikka ;) Reissusta olisi jäljellä enää Highway 1 ja sitten se on vihdoin dokumentoitu. Edelliset osat löytyvät California- ja travel-tunnisteiden alta. Toivottavasti nautitte nojatuolimatkasta!

Emmi

Ps. Jos katoan yhtäkkiä, niin oon muuttanut Loma Avenuelle.
You may also like:

2 comments

  1. Tuo Loma Avenue oli kyllä hauska. :) Ihania nuo merileijonia, taisivat olla niitä oikeastikin? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, eikö :) Teemaan sopiva! Ja merileijonat olivat kyllä symppiksiä, mutta pikkuisen pelottaviakin. Nahjailivat keskenään siinä rannalla, niin ei tehnyt kyllä mieli mennä väliin :D

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.