Furry coat

Hui, miten kylmä tuolla jo on! Uhmattiin Eveliinan kanssa vähän syystuulta ja käytiin taas pitkästä aikaa napsimassa kuvia. Vitsi, miten hyvä mieli kivoista syyskuvista tulikaan - ehtisipä tätä harrastamaan useammin :)


Ainaisena vilukissana olen jo kaivanut kaikki lämpimimmät takit vintiltä. Mietinpä vain, mitä käytän sitten kunnon pakkasilla, jos nyt on koko takkirepertuaari aktiivikäytössä? :D Ainakin yksi untuvatakki olisi ostoslistalla, mutta yritän sinnitellä joulun jälkeisille alennusmyynneille. Ja se villakangastakki... Ostin jo hetkeksi pastelliunelman, mutta päätin olla käytännöllinen ja palauttaa sen kuitenkin. Ensin haluan löytää täydellisen harmaan yksilön.

Tämä takki sen sijaan on jo parin vuoden takaa (?) ja miellyttää silmää vieläkin. Väri on hieman arka, minkä vuoksi se ei ihan arkikäytössä ole ollut. Yllätyn joka kerta, kuinka lämmin tämä on! Voisin siis käyttää useamminkin, kun ei tarvitse mukavuudesta tinkiä. Ja varmaan sanomattakin selvää, että kyseessä on tekoturkis :)


coat Guess (similar here*)
knitted dress Black Swan (gifted)
ankle boots Sixtyseven (similar here*)
bag Gucci
sunnies Ray-Ban (gifted, here*)
gloves H&M

Black Swanin neulemekko on sekin näkynyt asukuvissa jo parin vuoden ajan. Olen varmasti ennenkin urputtanut hitusen epäkäytännöllisestä helmasta - se kun on pikkuisen liian lyhyt mekoksi, mutta hieman liian pitkä neuleeksi. Tykkään siitä silti, joten en anna epäimartelevien mittasuhteiden haitata jatkossakaan. Olisi silti ihanaa löytää neulemekko, joka olisi oikeasti pitkä!


Mielsin Guccin beigen pikkulaukun enemmän kesäasusteeksi, mutta kuka kieltää käyttämästä sitä syksylläkin! Halusin jotain vaihtelua mustiin laukkuihin, ja tähän asuun beige kävi yllättävän kivasti. En ole vieläkään onnistunut löytämään tähän beigen sävyyn käyviä kenkiä, mutta musta toimii aina. Beiget kengät voisivat muutenkin olla loskakeleillä aika hasardit...


Arjen pyörteissä olen ehtinyt aika vähän inspiroitumaan syyspukeutumisesta, mutta tänä viikonloppuna olen vihdoin fiilistellyt kaikkea lämpimää ja tehnyt muutamia hankintojakin. Kiersin jopa läpi lemppikauppani, mutta lopulta päädyin tuttuun ja turvalliseen nettishoppailuun :D Bootzilla* on tänään houkutteleva -20% ale osasta merkkejä ja lisäksi tein tilauksen & Other Storiesille. Lupaan raportoida, jos ostokset osuvat nappiin ;)

Emmi

Ps. Nämä syksyn värit, en saa tarpeekseni <3

*mainoslinkkejä / adlinks
You may also like:

2 comments

  1. Itse löysin muutama vuosi sitten Seppälästä pitkän neulemekon. Tosin en tiedä, myydäänkö siellä niitä enää; aikaa kun tosin on se kolme tai neljä vuotta. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, aika tuuri saisi olla :D Onhan noita mekkoja, mutta olen aika tarkka materiaalien ja pituuden suhteen. Toisaalta ostoslistalla on nyt paljon muutakin, joten mekko voi joutua odottelemaan :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.