Brunch @ El Fant

Sunnuntain kunniaksi brunssivinkki kehiin! Kävimme viime viikonloppuna testaamassa El Fantin brunssin, joka kieltämättä vei kielen mennessään. Brunssi on todella suosittu, joten se kannattaa varata hyvissä ajoin. Me saimme viimeisen mahdollisen pöydän klo 14, mutta se osoittautui oikein hyväksi ajaksi, sillä brunssi oli aika ruokaisa. Itse en nimittäin saa ennen puolta päivää alas oikein muuta kuin perinteistä aamiaista, kuten puuroa, smoothieta tai leipää.


Brunssiin kuuluivat pöytiin tarjottavat alkupalat, jaettavat pääruuat sekä jälkiruuat. Alkupalaksi tarjotut saaristolaisleipä ja tuorepuuro olivat herkullisia. Pääruuat näkyvät yllä olevissa kuvissa - ihan jokaista ainesosaa en muista, mutta lohi, punajuuret ja maa-artisokka kuuluvat kaikki lemppareihini. Munakokkelista pitää antaa pikkuisen miinusta, sillä se oli todella suolaista. Tosin olen huomannut saman "ongelman" monen useasti ennenkin, joten kuuluuko munakokkelin olla jotenkin supersuolaista?


Jälkiruoka oli vegaaninen porkkanakakku, joka oli todella herkullista. Brunssiin kuului lisäksi suodatinkahvi tai tee (santsikuppeineen ;)) sekä kannullinen omenatuoremehua. Todella hyvä kokonaisuus, mutta brunssin hintakaan ei ole sieltä edullisimmasta päästä (28 euroa). Itse tarjoaisin tuohon hintaan ainakin vielä erikoiskahvin, josta nyt joutuu maksamaan erikseen.

El Fant paikkana teki kyllä vaikutuksen, joten tänne voisin hyvin palata vielä hyvän kahvin tai viinin perässä! Sisustus oli kaunis ja lämminhenkinen, mikä toivottavasti välittyy kuvistakin :) Palvelukin oli ystävällistä, tosin pikkuisen hapuilevaa ajoittain. Vielä viime viikolla brunssin varaaminen oli vähän hämyinen prosessi, kun paikalla ei ollut nettisivua, mutta nyt sekin on saatu pystyyn tänne.

Onko joku jo testannut El Fantin?

Emmi 
You may also like:

2 comments

  1. En ole käynyt testaamassa, mutta tuntuu sille, että kaikki muut on! :) Mun instagram -feedi tuntuu ainakin olevan täynnä kuvia tuolta, että kaipa se on käytävä itsekin testaamassa. Sen verran herkullisille näyttää sunkin kuvat :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, musta taas tuntuu, että mun Insta-feed on täynnä Kuumaa :D Kannattaa ehdottomasti testata, etenkin jos tykkää vähän ruokaisammasta brunssista! :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.