Pastel coat?

Listasin tänne syksyn toivelistaa ja kerroin haaveilleeni harmaasta takista jo muutaman vuoden. Löysin Zarasta pari todella lupaavaa takkia, mutta asiassa on vain yksi mutta, sillä menin ihastumaan myös vaaleansiniseen takkiin! Nyt mietin kuumeisesti, onko tämä vain hetken huumaa vai voisinko tosissani käyttää tällaista takkia useamman vuoden. 
Coats: Zara & New Look*, pics from here, here, here

Kyseessä on tämä takki, joka unelmamaailmassa olisi malliltaan vielä pikkuisen pidempi ja kapeampi. Takki ei ole mikään hirveän paksu, mutta menisi hyvin näin alkusyksyn. Takin pahin kilpailija tällä hetkellä on tämä yksilö, joka on juuri sen ratkaisevan verran pidempi. Ja väriltään hyvin paljon klassisempi, luonnossa vielä harmaampi kuin tuotekuvissa. 

Vaaleanpunainen ei tosiaan ole lempivärini, mutta takeissa sekin kiehtoo kummasti. Vaaleanpunaisen bomberini myötä tuskin tulen ostamaan toista vaaleanpunaista takkia, mutta keräsin tähän myös puuterisia yksilöitä inspiraatioksi. Mielestäni tällainen takki sopii parhaiten tummahiuksiselle, kuten ihanalle Riikalle. Nopealla tsekkauksella löysin ainakin New Lookin valikoimista edullisen version, jota löytyy molemmissa himoitsemissani sävyissä. Tosin vaaleanpunaisissa takeissa pörröinen tekstuuri näyttää jotenkin erityisen hyvältä!
Coats: New Look*, MAX&CO.* & Lost Inc*, pics from here, here

Auttakaa hädässä olevaa, onko pastellitakki yay vai nay?

Emmi

*mainoslinkkejä / adlinks
You may also like:

12 comments

 1. Ihana SINÄ! 😍 Mut nyt mun on saatava myös muhkea babyblue takki! 🤔

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se sun on kyllä niin herkku! ;) Hitsi, kun en oo vieläkään osannut päättää...

   Delete
 2. No... Tykkään pastelliväreistä kyllä, mutten osaa kuvitella itselleni sellaista takkia. Sinä olet tietysti ihan eri asia. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, tää on kieltämättä vähän villi :D Mutta kun muu vaatekaappi on pelkkää mustaa, harmaata ja valkoista, niin ajatus pestellitakista kutkuttelee!

   Delete
 3. Pastellitakki on ehdottomasti YAY, ja omankin haavelistan reunamilla leijunut pitkään! Mutta tuo Zaran pidempi ja kapeampi, harmaanbeige on vain niin classy, että se veisi ehkä sittenkin voiton :) Sulla tuo sininen olisi kuitenkin varmaan upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sovitin itse asiassa tänään sitä Zaran harmaata - se oli i-h-a-n-a, mutta todella epäkäytännöllinen! "Kaula-aukko" jää niin suureksi, ettei sitä edes muhkea huivi meinaa peittää. Pitää siis hylätä se vaihtoehdoista, mutta harmaa takki kiinnostaisi kyllä edelleen...

   Delete
 4. Yay! Sulle sopis varmaan hyvin toi vaaleansininen! :) pastellitakki piristäis ihanasti harmaita syyspäiviä ja menis kivasti keväälläkin! Oon ihaillut myös Zarassa vaaleanpunaista takkia mutta oon kanssa vielä kahden vaiheilla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se munkin mielestä sopii hyvin, mutten tiedä, onko tarpeeksi ajaton kuitenkaan. Hmm, hankalaa! Varsinkin, kun se matsku on niin ohut, ettei menisi kovin myöhään syksyyn. Iik, sulle taas sopisi vaaleanpunainen hyvin! :)

   Delete
 5. Mä ainakin tykkään pastellisista takeista, varsinkin vaaleansininen iskee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, vaaleansinisessä on jotain kivan "huurteista" :) Zaran harmaa takki oli vähän pettymys sitä sovittaessa, joten vaaleansininen nosti pisteitään :D

   Delete
 6. Vaaleansininen olis aika nostalginen, tuli heti mieleen meidän vaaleansiniset takit ja ne lätsät ala-asteelta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, eikä :-DDD Mä en edes muistanut, muistin vaan sen kamalan farkkuhameen ja lätsät tottakai :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.