Home spa

Takaisin kevyempiin aiheisiin, nimittäin kosmetiikkaan. Kosmetiikka on edelleen niitä asioita, joista helposti pihistän, mikä taas johtaa siihen, että olen erittäin laiska hoitamaan ihoani. Näissä & Other Storiesin ihonhoitotuotteissa kohtasi sopiva hinta, kiva ulkonäkö, miellyttävä tuoksu sekä kohtuullinen vaikutusteho - nyt olen taas pikkuisen motivoituneempi kuorimaan ja rasvaamaan kroppaani.


Olen pitkään blogissakin puhunut siitä, että haluaisin tutustua luonnonkosmetiikkaan, mutten oikein tiedä mistä aloittaa. Nämä tuotteet tuskin luontoa ovat nähneetkään, mutta olen viime aikoina testaillut kasvoilleni monien kehumia Mádaran tuotteita. En ole vielä täysin vakuuttunut vaikutustehosta ongelmaiholleni, mutta tykkään kyllä tuotteiden luonnollisesta fiiliksestä. Vinkkejä hyvistä luonnonkosmetiikkatuotteista saa siis heitellä!


Mitä kosmetiikkaan yleisesti tulee, kammoan kaikkia imeliä, hedelmäisiä tai karkilta tuoksuvia juttuja - esimerkiksi Victoria's Secretit ihonhoitotuotteet ovat itselleni aivan horroria :D Siksi olen tyytyväinen, että linja on menossa luonnollisempaan suuntaan, vaikken toisaalta ihan vastaleikatulta nurmikoltakaan haluaisi tuoksua...  Millaisiin juttuihin te kiinnitätte huomiota kosmetiikkaa valitessa?

Emmi
You may also like:

8 comments

 1. Ostin eilen ekan luomukosmetiikkatuotteeni: Urtekremin käsivoiteen. Mulla on todella kuiva iho, joka reagoi pieniinkiin muutoksiin. Siksi aloitin käsivoiteesta. Ainakaan siitä ei tullut minkäänlaisia iho-oireita, vaan teki kädet tosi pehmeiksi. :) Niitä ei myöskään tarvitse rasvata niin usein kuin ennen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, pitääkin tutustua tuohon! :)

   Delete
 2. Ompa tunnelmallisia kuvia! :) täällä on myös toinen laiska ihonhoitaja ja home spa voisi tosiaan olla hyvä keino alkaa huolehtia ihosta paremmin, varsinkin kun kuukauden päästä olen jo lähempänä kolmeakymppiä kun kahtakymppiä kun täytän 25 :D mua kiinnostaa myös luonnonkosmetiikka ja oon vasta hiustenhoidon osalta siihen siirtymässä,joten jaa ihmeessä vinkkejä jos koet jotain tuotteita hyviksi! Mulla on ainakin hiukset tuntuneet hurjasti paksummilta sen jälkeen kun vaihdoin Rahuan shamppooseen joten pitäisi varmaan testata mitä luonnonkosmetiikka tekee iholle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. O-ou, oon ollut lähempänä kolmeakymppiä jo kohta pari vuotta :-D Mulla taas on jotenkin suurempi kynnys vaihtaa shampoota, sillä se on hoitoaineen kanssa ainoita tuotteita, joita hiuksiini käytän. Yleensä oon siis ollut todella tarkka siitä, että shampoo ja hoitsikka on hyviä :) Mutta kiitos vinkistä, pidetään tuo mielessä! Ja kerron toki täälläkin, jos löydän sopivia tuotteita :)

   Delete
 3. Nyt tulee pitkä turina :D Aivan kuin odotamme normikosmetiikaltakin, mielestäni luomukosmetiikankin kuuluu olla tehokasta ja hyvältä tuoksuvaa. Täältä tulee iso peukku kotimaiselle Ekopharman kosmetiikalle. Aikonaan aloitin luomukokeilut Madaralla ja Weledalla, muttei ne kuiteskaan tuntunu mitenkään erityisiltä ja ne voimakkaat hajutkaan ei miellyttänyt. Ekopharmalta käytän vadelmasarjaa ja tuotteissa miellyttää mieto, ei ruohomainen, tuoksumaailma ja tuotteiden teho. Aussien Jurlique on kans hyvä, mutta aika tyyris. Tosin Jurliquen silmäympärysseerumi on riittoisakin. Samoten Tata Harperin öljyputsari, nourishing oil cleanser, on ihan unelma, vaikka aluksi aattelin, ettei se voi passata omalle sekaiholleni. Poistaa erinomaisesti meikin ja samalla saa aromaterapiahetken putsatessa. Tuoksuu tosin kestää tottua hetken. Ylipäätäsäkki onhan nuo luomutuotteet tyyriimpiä kuin markettiniveat, mutta kyllä ne ajan kanssa tuntuukin paremmalta, kunhan ne itselle mieluisat löytyy. Ja siihen ei auta muu kuin testailu. Tsemppiä kokeiluihin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos superisti vinkeistä! Kynnys kokeilla aina madaltuu, kun saa joltain asiaan perehtyneeltä apua :) Noissa Madaran tuotteissa on tosiaan aika voimakkaat tuoksut, vaikka niihinkin tottuu vähitellen. Suurin ongelma on kuitenkin vaikutusteho, sillä rasvat eivät pidä ihoani kosteutettuna. Olenkin tehnyt niin, että käytän tujumpaa rasvaa yövoiteena ja näitä kevyempiä meikin alla. Ei kai auta kuin testailla eri vaihtoehtoja!

   Delete
 4. Mä tykkään tosi paljon luonnonkosmetiikasta, mutta toki ihan tavallisiakin on paljon käytössä :)
  IHANIA kuvia <3 <3 <3 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Mona! :) <3 Pitäisi vaan rohkeasti testailla sitä luonnonkosmetiikka, nyt sain taas vinkkejä ja intoa kokeilla uutta!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.