Summer days in Helsinki

Viimeistä lomaviikkoa viedään! Johonkin nämä päivät vaan ovat vierähtäneet, vaikka ihan Suomessa olen lomani viettänyt. Tässä muutamia kohokohtia viime ajoilta:

 • Kesäretki Lammassaareen ja Puu-Käpylässä sijaitsevaan Kahvila Siiliin 
 • Asukuvatreffit ja kahvittelut Healthinkissa (a.k.a. smoothies & shootings, kuten Eveliina meidän treffit osuvasti nimesi)
 • Uusien salien ja lajien testausta, mm. kauan himoitsemaani ilmajoogaa
 • Ex tempore kampaajakäynti (viime kerrasta olikin hujahtanut yli puoli vuotta...)
 • Skumppaa tyttöjen kanssa taloyhtiön kattoterassilla sekä pitkästä aikaa tanssahtelua Helsingin yössä
 • Kokonainen kausi Marcellaa Netflixistä
 • Hieman lapsenmielisempi päivä ystäväni ja hänen lapsiensa (mukaan lukien kummityttöni <3) kanssa
 • Joogaa ja aamiaista Löylyn terassilla

 Aika kivoja juttuja täällä Helsingissäkin voi tehdä :)


Jos kaipailet kivoja lenkkimaastoja, voin suositella Lammassaarta, johon kävellään sympaattisia pitkospuita pitkin. Syöttämällä Google Mapsiin Pornaistenniemen pääset jo lähelle ulkoilureittien lähtöpaikkaa ja alueella on myös ilmaisia parkkipaikkoja. Lammassaaressa on lintutorneja, joista voi ihailla maisemaa ja bongailla lintuja. Lampaita emme nähneet, mutta niitä ilmeisesti löytää läheisestä Kuusiluodosta. Luin jostain, että koirat olisivat kiellettyjä, mutta me emme kyllä nähneet mitään kieltomerkkejä reiteillä. 


Toinen suosituksen arvoinen paikka on sympaattinen Kahvila Siili, joka sijaitsee Käpylän idyllisellä puutaloalueella. Siili on keikkunut kahvilalistallani pitkään ja vihdoin pääsin testaamaan tämän suloisen puutalon alakerrassa sijaitsevan kahvilan. Kahvila on sisältä hyvin pieni, joten sinne kannattaa poiketa kauniilla ilmalla. Plussaa siitä, että pihaan voi ottaa myös koiran mukaan ja vettäkin oli tarjolla :) Ja ainakin meidän valitsemat focacciat olivat herkkua!


Ullanlinnassa sijaitseva Healthinki kuulosti sekin superhoukuttelevalta smoothie bowleineen ja avokadoleipineen. Täytyy kuitenkin todeta, että olin hitusen pettynyt käynnin jälkeen: kahvini oli hyvin haaleaa ja smoothie hyvää, mutta aika hintavaa. Voi tosin olla, että totuin Kaliforniassa vähän liian hyvään, kun tällaisia paikkoja oli joka nurkalla :D Suomeen tämä "terveystrendi" taitaa kahviloiden suhteen olla vasta rantautumassa. Joka tapauksessa kiva, että kahviloiden tarjonta monipuolistuu ja jokaiselle löytyy jotakin - uusia paikkoja on aina kiva testata :)


Siinä vähän lähipäivien kuulumisia ja muutama Helsinki-vinkki samalla! Onneksi kesä ei ole vielä ohi ja olen rustannut pienen bucket listin vielä toteuttamatta olevista kesäjutuista. Huomenna lähdemme toteuttamaan yhtä näistä, nimittäin käymään Turussa :)

Emmi
You may also like:

3 comments

 1. Anonymous10/8/16 15:11

  Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  ReplyDelete
 2. Jumatsuikkeli, ku Milo on taas kasvanut! :O Se on jo ihan täysikokoinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, onhan se jo yli kaksivuotias, niin se aika vaan rientää! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.