New challenges ahead

Se olisi nyt lomat lusittu ja huomenna alkaa taas normaali arki. Luin juuri Lauran blogista hulvattoman postauksen epäsuosituista mielipiteistä ja tässä taitaa tulla yksi sellainen: onpa kiva päästä taas töihin. Pidätän toki oikeuden muuttaa mielipidettäni huomenna aamulla herätyskellon soidessa kuuden jälkeen, mutta toistaiseksi olen valmis uusiin haasteisiin. Ainakin sillä ehdolla, ettei tämä orastava flunssa tästä päätä villiintyä...


Enkä nyt tarkoita sitä, etten tarvitse lomaa tai nauttisi siitä. Päinvastoin, rakastan lomailua! Pitkään nukuttuja aamuja, ex tempore kahvitteluja, keskellä päivää vedettyjä treenejä, läheisten kanssa vietettyä aikaa, valvottuja iltoja ja omien ajatusten kanssa oleilua. Kaikella on kuitenkin puolensa, ja toisaalta rakastan myös rutiineja, tehokkuutta sekä itseni kehittämistä monilla eri osa-alueilla. Ja sellainen olen ollut aina, kouluunkin hinguin joka kesä takaisin kesälomien (tai -töiden) jälkeen :)


Tosin eräs seikka saattaa vaikuttaa vielä myönteisemmin tähän arkeen palaamiseen, vaihdan nimittäin samalla työpaikkaa! En ole halunnut blogiin hirveästi työjuttuja tuoda, mutta voi olla, että avaan tätä työpaikanvaihtoprosessia lyhyesti myöhemmin, jos se teitä kiinnostaa. Olen luonnollisesti superinnoissani uudesta paikasta, enkä oikein osaa edes käsittää, että huomenna astelen ihan unelmapaikkaan töihin. Ja nimenomaan astelen, sillä työmatkakin lyhenee samalla muutaman korttelin pituiseksi, aikamoista luksusta :)


Postauksen asu ei sinänsä liity aiheeseen, sillä ihan näin kepoisissa vaatteissa en töihin lähtisi. Voi näitä päiviä, jolloin tarkeni vielä mekossa! Olenko ainoa, jonka mielestä elokuu on ollut yllättävän viileä? Joka tapauksessa tästä & Other Storiesin alesta bongatusta mekosta on kovaa vauhtia nousemassa yksi suosikkivaatteistani. Tämä on juuri sellainen vaatekappale, jota kukaan tyyliguru ei suosittelisi vartalotyypilleni, mutta minkäs teen, kun tykkään laatikkomaisista vaatteista... Materiaalikin on ihanan paksua puuvillaa, suuri peukku siis tälle laatikkomekolle. Ja kyllä, puin shortsit alle vilautteluvaaran eliminoimiseksi :D Ehkäpä syksyllä töihin pillifarkkujen kanssa?


dress & Other Stories
shorts Banana Republic
sunnies Ray-Ban (second hand)
watch Cluse (here*)
bag Gucci
sandals Mango

Näissä kuvissa tulin juuri kampaajalta, joka pitkästä aikaa laittoikin keskijakauksen - mitäs tykkäätte? Toisaalta aika fresh, mutta toisaalta niin outo. Joka tapauksessa olen suunnattoman tyytyväinen, kun kuivat latvat saatiin vihdoin pois ja värikin on ihan kiva. Aluksi raidat erottuivat mielestäni liikaa, mutta nyt olen jo tottunut ja hiukset tuntuvat omilta :) Klassiset wayfarerit olivat muuten jo hetken kirppiskasassa, mutta muiden aurinkolasien ollessa tavoittamattomissa turvauduin nyt näihin. Ja hei, nehän ovatkin taas ihan kivat? 


Yritän saada vähän ryhtiä tähän blogiinkin nyt lomailun jälkeen. Lomalla postausväli venyi ja sisältö vähän rönsyili sinne sun tänne, kun oli niin paljon asiaa kerralla (kuten nyt ;)). Yritän siis tehdä jatkossa vähän lyhyempiä ja selkeämmin rajattuja postauksia. Myös toiveita saa aina laittaa tulemaan!

Oikein kivaa alkavaa viikkoa :)

Emmi

*mainoslinkki / ad link
You may also like:

12 comments

 1. Oi hurjasti onnea uudesta työpaikasta!xx

  ReplyDelete
 2. Anonymous15/8/16 09:47

  Ihana asu, ihana laukku ja ihanat kuvat :)
  Tsemppiä uuteen työpaikkaan.
  -Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia, ihana kommentti! :) Asu on aika simppeli, mutta niistä tykkään usein eniten.

   Delete
 3. Heiii, ihan hurjasti onnea! ☺️ Ja täys kymppi tuo asu! Itse juuri eilen juttelin ystäväni kanssa siitä miten välillä kaipaan kovasti töihin. Toki nautin myös kotona olosta ja tuon pienen pojan kehityksen seurailusta, mutta välillä erityisesti iltaisin mietin että taas meni yksi päivä kotitöitä tehden. Onhan tämä ainutlaatuista aikaa ja ehtii niitä töitä tehdä vielä kyllästymiseen saakka mutta silti kaipaan niitä haasteita, aikuisten seuraa, onnistumisen tunnetta ja itsensä ylittämistä. Olisi muuten näin tutalaisena tosi kiva kuulla millaiselle urapolulle olet lähtenyt 😉 Tsemppiä ensimmäisiin päiviin, ne on ne raskaimmat kun on niin paljon uutta opittavaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maaria, ihana kuulla susta taas! :) Olet kyllä ainutlaatuisessa elämäntilanteessa, mutta ymmärrän hyvin kaipuun tuttuja rutiineja ja juurikin niitä haasteita sekä sosiaalisia tilanteita kohtaan. Itsekin aloin loppulomasta tuntea oloni jo vähän yksinäiseksi, vaikka näin kavereita ja läheisiä enemmän kuin ehkä koko alkuvuonna yhteensä :D Jotenkin vaan töissä käydessä se tuntuu eriltä, kun teet ihmisten kanssa töitä monta tuntia päivässä.

   Mua myös kiinnostaa aina, mihin tutalaiset päätyvät, joten ymmärrän hyvin ;) Ehkä sen verran voin paljastaa, että digitaalisen kasvun ja verkkokaupan kehityksen parissa työskentelen :)

   Delete
 4. Mua kiinnostaa työelämästäsi eniten se, että millä alalla työskentelet. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, tähän vastasinkin juuri edellisessä kommentissa :) Toimiala ei juurikaan muutu uuden työn myötä, mutta työtehtävät kyllä!

   Delete
 5. Jeee go Emmi, paljon onnea unelmaduunista!! :) Ja superihana asu + kuvat jälleen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksiaaa <3 Asukuvailussa pitäisi kyllä päästä taas kunnon tahtiin, oisko treffit lähiaikoina? :D

   Delete
 6. Anonymous17/8/16 13:06

  Onnea uuteen työhön! :) Hiukset näyttävät todella hyviltä myös. Asu ei ollut tällä kertaa minun makuuni, mielestäni sinulle sopii hieman vartalonmyötäisemmät asut paremmin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Kiva nähdä ne jonkun muun laittamina välillä :) Ja samaa mieltä, ettei tämä mekko ole mulle imartelevin, mutta toisaalta ihanan huoleton (niiden shortsien kanssa :D)!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.