Hello fall

Pakko kai se on myöntää, että syksy on pian täällä ja pitäisi päivittää vaatekaappia uuden sesongin mukaiseksi. Tänä vuonna syyspukeutumisessa ei ole mielestäni mitään mullistavaa, vaan samat perusjutut inspiroivat edelleen: laadukkaat neuleet, tummat farkut, villakangastakit sekä tietysti ihanat syysjalkineet, nilkkurit ja tennarit.

Omat syyshankintani ajattelin kohdistaa muutamaan laadukkaaseen yksilöön, ja top-listalla keikkuvat villakangastakki, neule sekä nilkkurit. Jos totta puhutaan, villakangastakkeja löytyy jo valmiiksi pari mieleistä, mutta harmaa takki on keikkunut haavelistallani ainakin pari vuotta. Jospa tänä vuonna löytyisi mieleinen? Neuleiden suhteen tilanne on hyvin samanlainen, sillä edellisten vuosien hankinnat miellyttävät edelleen. En kuitenkaan omista yhtään kivaa V-aukkoista neuletta, joten sellainen olisi mukavaa vaihtelua ainaisten pyöreäaukkoisten neuleiden joukkoon. Jossain superpehmeässä materiaalissa ja vähän oversizena, kiitos!


bomber jacket Missguided* / eyeglasses Céline / shirt Filippa K* / ankle boots Högl* / wool coat Daniel Hechter* / phone cover By Malene Birger* / watch Cluse* / wool scarf Ichi* / knit American Vintage* / bracelet TomShot* / boots Bronx* / bag Céline

Nilkkureiden suhteen tilanne on akuutein, sillä viime vuonna ostamani Zignin nilkkurit on lähes puhkikulutetut (miten aina onnistunkin?). Hillityllä korolla varustetut nilkkurit kävisivät tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta toisaalta olen iskenyt silmäni Chloén Susanna-buutsien kaltaisiin rokahtaviin versioihin. Olisiko kamalan väärin ostaa mallia jäljittelevät versiot, jos budjetti ei millään taivu alkuperäisiin..? Täytyy nimittäin myöntää, että nämä Bronxin versiot* ovat aika makeat, vaikken yleensä juuri näistä "inspired by"-malleista välitä.

Löysin myös viikko sitten vihdoin silmääni miellyttävän bomberin! Totesin, että paksut versiot eivät sovi päälleni yhtään, joten tyydyin ohueen takkiin, jota voi käyttää kylmemmillä ilmoilla jakkuna. Malli on Vilan, mutta hyvin samanlainen kuin tämä Missguidedin* - pitääkin kuvata se teille pikemmiten! Puuterinen väri on itselleni uutta syksyn väripalettiin, mutta houkuttelee nyt kummasti. 

Millaisia syyshaaveita teillä on? :)

Emmi

Takki

*mainoslinkkejä / add links
You may also like:

2 comments

  1. Muakin houkuttaa tuo puuteriväri nyt, eilen törmäsin upeaan villahuiviin tuossa värissä, se jäi vakavaan harkintaan...! Hyvältä näyttää sun lista, makeita asuja tulisi kaikista näistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, mun himotus lähti liikkeelle vähän vahingossa tosta bomberista ja jatkuu vaan :D Ja näistä saisi kieltämättä aika kivat syysasut!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.