Baby shower

Sain olla eilen mukana järkkäämässä elämäni ensimmäisiä baby showereita. Yksi ilouutinen on saattanut jäädä blogissa vielä jakamatta, nimittäin noin kuukauden päästä minusta tulee pienen pojan täti. Lapsi on sisaruskolmikkomme ensimmäinen, joten perheessämme eletään jännittäviä aikoja!


Baby showerit käsitteenä olivat itselleni uusi, joten jouduin hieman googlettelemaan ohjeita vaippakakuista sun muista. Onneksi näppärä äitini oli järkännyt sekä ruuan että ohjelman, ja toinen siskoni leipoi kaverinsa kanssa superherkulliset cupcaket, joten itselleni jäi lähinnä koristeluvastuuta. Ja sehän sopi, sillä söpön vauvatilpehöörin hommaaminen osoittautui oikein mukavaksi puuhaksi :)


Suloiset pompomit muistin bonganneeni Stricty Style -blogista ja Hannan vinkistä suuntasinkin Sweetheart-karkkikauppaan Uudenmaankadulle. Pompom löytyi, mutta täytyy varoittaa, että sen kasaamiseen kannattaa varata vähän aikaa! Samasta kaupasta löysin supersöpöt vaahtokarkit pastellisävyissä. Hannan blogista keksin lisäksi idean söpöistä juomalaseista, joihin käytin kotoa löytyneitä Granitin pillejä. Samanlaisia pillejä oli myynnissä myös Fredan ihanissa putiikeissa Pinossa ja Papershopissa, vinkkinä vaan :) Jälkimmäisestä ostin vielä pienen paperipallon pompomin seuraksi.
 
Täytyy kehaista itseään sen verran, että etenkin vaippakakku onnistui ensikertalaiselta yli odotusten! Ei nimittäin ollut mikään helpoin projekti :D Nyt vaan malttamattomana odotellaan pienen saapumista <3

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Anonymous22/8/16 15:25

    Onpa suloiset babyshower-koristelut! :) Vaippakakku näyttää tosi hyvältä :P

    ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.