What a weekend

Mikä olisikaan parempi loman aloitus kuin aurinkoinen viikonloppu Ruisrockissa hyvän musiikin, herkullisen ruuan ja loistavan seuran parissa? Ruississa on tunnetusti aina hyvä keli ja näiden kuvien katselu saa harmaan maanantain tuntumaan pikkuisen hehkeämmältä. Onneksi telkkaristakin tulee koostetta festareista, niin pääsee vielä kunnolla fiilistelemään ;)


Esiintyjistä missattiin taas puolet, kun ei päästy ajoissa liikkeelle - huuups. Kaikki lempparit kuitenkin nähtiin, ja tärkeintä oli hyvä fiilis sekä mahtava miljöö meren äärellä. Etenkin Ruissin Rantalavassa on jotain omanlaista taikaa, kun saa ihastella saaristomaisemia samalla kun jammailee musiikin tahdissa. Tänne pitää päästä taas ensi vuonna!Festariasuksi valikoituivat tänä vuonna Zaran viime hetken alennuslöydöt, raidalliset liehuhousut. Pelkäsin vähän lahkeiden puolesta, mutta ne selvisivät päivästä yllättävän hyvin :D Taisin vähän ihastua näihin, ja seuraavaksi olisikin kiva pukea ne korkojen kanssa. Perjantain mekko toimi myös hyvin, joten ehkäpä sitäkin nähdään asukuvissa jatkossa. Ja Birkenit nyt vaan ovat parhaat festarikengät ikinä!


Totta puhuen en oikein vielä käsitä, että oon oikeasti lomalla! Tämä maanantai on tuntunut lähinnä sunnuntaina, mutta ehkäpä tämä tästä vielä valkenee. Tarkoituksena olisi ainakin nyt alkuun ottaa vaan rennosti ja hengailla sukulaisten sekä ystävien kanssa. Pientä reissukuumettakin olisi, mutten ole toistaiseksi löytänyt tarpeeksi houkuttavaa diiliä. Alkoiko jollakin muulla loma nyt? :)

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Taisin nähdä sut ohimennen, mutta viipotit niin huimaa vauhtia rantaan päin etten ehtinyt huikkailla perään :'D Huikea viikonloppu oli kyllä itse kullakin!xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä, mä taas onnistuin missaamaan kaikki tutut tänä vuonna! Mietin kyllä, että ois ollut kiva nähdä suakin Turussa, mutta mun Turku-reissu olikin lyhyempi kuin mitä aluksi ajattelin :( Pakko kyllä päästä vielä tänä kesänä Turkuun, ehkä sit kunnon treffit? :)

   Delete
 2. Viikko vielä ja sitten l o m a !! En malta odottaa :D
  Ja ruissiin tarttee ens kesänä päästä, toivotaan ettei nyt päälle osu mitään tärkeämpää menoa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee!! Mulla meni alkuviikko vielä vähän sumussa, mutta nyt alkaa vihdoin tajuamaan, että oon LOMALLA :D Parasta! Ja Ruissia suosittelen kyllä, niin paras fiilis siellä :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.