Roots Helsinki

Tämä paikka on pyörinyt somessa paljon, enkä ihmettele! Roots Helsinki on virkistävä uutuus Kalliossa Vaasankadulla. Paikka kuvaa itseään "yhdistelmäksi joogaa, kakkua ja elämää" - voiko parempaa ollakaan tällaiselle hyvinvointihifistelijälle? Saman katon alta tosiaan löytyy sekä joogastudio, vegaaninen kahvila että roppakaupalla sisustusinspiraatiota.


Olin siis heti mukana, kun Janica ehdotti tapaamista täällä tiistaina. Päivästä tuli muutenkin kunnon hyvänmielenpäivä - ensimmäinen aurinkoinen lomapäivä, aamukahvit parvekkeella, hyvää ja ravitsevaa ruokaa, fillarointia, treenit TFW:llä sekä tämä ihana kahvilakokemus ja höpöttelytuokio Janican kanssa. Olin yhtä hymyä vaan :)

TFW:stä puheen ollen, törmättiin täällä heti salilta tuttuihin kasvoihin! Muutama warrior työskenteleekin täällä, minkä vuoksi saatiin TFW:n rannekkeella nuo superpirteät yllätysdrinkit huokeaan hintaan. Porkkana-inkivääri-mikälie-drinksu upposi tällaiseen inkiväärifaniin täysillä ja vitsi, kun voisikin vaan koko kesän vedellä tämmöisiä. Ei tarvisi huolehtia lomaturvotuksestakaan :D Yhtä huoleton ja herkullinen oli myös valitsemani pääruoka, kvinoa-avokaadosalaatti.


Roots Helsinki, Vaasankatu 14, 00500 Helsinki

Tällaiset fuusiopaikat tuntuvat nyt olevan yleistymässä ja hyvä niin! Miksi kahvilan pitäisi olla vain kahvila, kun samalla voidaan esitellä kauniita huonekaluja, tarjota joogaelämyksiä tai vuokrata tilaansa yksityistilaisuuksiin? Kaikki uudet ideat ovat piristäviä, kuten jo Reloven yhteydessä totesin. Meet & greetistä on muuten tulossa vielä oma juttunsa pian, kunhan vaan maltan tänne tietokoneen ääreen kaikelta kesätekemiseltä ;) 

Emmi 
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.