Relaxed outfit

Kesällä tulee helposti kirjoiteltua enemmän lifestyle-postauksia, sillä silloin tulee tehtyä enemmän juttuja  ja ylipäänsä fiilisteltyä kesää. Vaihteeksi siis asukuvia kehiin! Totta puhuen meinasin jättää nämä julkaisematta, sillä asu ei näin jälkikäteen katsoen oikein toiminut, mutta menköön. Ei näitä kuvia kuitenkaan liiaksi tule otettua nyt lomalla, kun kuvauskavereiden kanssa harvoin osuvat aikataulut yhteen :)

Vaikka tarkkaan harkitut asut näyttävät kuvissa paremmilta, niin totuus on, että kuljen lomalla pääasiassa juuri tällaisissa asuissa ja hyvinkin rennoissa vaatteissa. Itse asiassa meikkasin eilen ensimmäistä kertaa lomani aikana :D Puolustukseksi kuitenkin todettakoon, että olen viettänyt viimeisen viikon ei-ihmisten-ilmoilla ja lisäksi unohdin meikkipussini mökille. Hyvin rennosti siis mennään ja hyvä niin.


baseball cap from LA
denim jacket second hand
top Nike
jeans Levi's
sneakers Nike
bag Céline
watch Cluse
sunnies Ray-Ban (gifted)

Tähän asuun yhdistyi monta Kalifornia-ostosta: lippis, farkut ja lenkkarit. Nuo lenkkarit ovat siis oikeasti juoksukengät eivätkä suinkaan tennarit :D Halusin kokeilla asuun vaihteeksi jotain muuta ainaisten Stan Smithien sijaan ja vanhojen Roshe Runien ollessa hajoamispisteessä päädyin näihin. Eivät ne pahalta näytä, mutta jatkossa aion pyhittää juoksukengät juoksupoluille.


Farkuista on tullut ihan lempparit - harmi, etten ostanut näitä kahta paria useampaa :D Farkkutakki puolestaan on löytö jo viime kesältä, jolloin maksoin siitä muistaakseni kolme euroa kirpparilla. Tosin näitä kuvia katsoessa tekisi mieli kääriä nuo lyhyet hihat hieman ylemmäs, mikä pitääkin muistaa seuraavalla käyttökerralla. Lippikset ja hatut taas ovat loistavia huonon hiuspäivän pelastajia. Etsin todella pitkään päähäni istuvia yksilöitä, mutta onneksi Kaliforniasta tarttui pari kivaa yksilöä mukaan.


Toivottavasti saisin pari kunnon kesäasua vielä tänne blogin puolelle! Keli vaan tuntuu taas vaihteeksi vaihtelevan niin, että joka toinen päivä saa käyttää shotseja ja joka toinen takkeja. Millaisia asuja te suositte lomalla? :)

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. (Farkku)shortseja ja toppia, jos on lämmin. Viileämmällä säällä t-paitaa ja valkoisia housuja sekä tarvittaessa farkkutakki tai huppari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuntuu, etten oo pitkään aikaan käyttänyt shortseja, vaikka onkin lämmin :/ Pilvinen sää hämää! Valkoiset housut kuulostavat kivan kesäisiltä :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.