Speedy B on sale

Halusin vinkata vielä tänne bloginkin puolelle, että eräs kaunokainen olisi nyt myynnissä! Laukkukokoelmani käy läpi pientä myllerrystä, ja yksi laukku lähtikin jo uudelle omistajalleen. Harmittaa toki luopua kauniista yksilöistä, mutta haluan kaappini sisältävän vain paljon käyttöä saavia asusteita.

Tällä kertaa myynnissä olisi siis Louis Vuittonin klassikko Speedy Bandoulière 35. Ostin laukun Ranskasta vuonna 2013, mutta viime aikoina se ei ole saanut ansaitsemaansa käyttöä. Omiin käyttötarkoituksiini tämä ei tällä hetkellä istu, sillä huomaan käyttäväni jatkuvasti joko isompia tai pieniä laukkuja. Laukku on hyvässä kunnossa, mutta myös käytön jälkiä näkyy. Nahkaosat ovat patinoituneet kauniisti ja laukku onkin nyt hurmaavampi kuin uutena!

Laukku on mielestäni paljon kauniimpi luonnossa kuin yksinään kuvissa, minkä takia liitin tähän vain muutaman kuvan. Kiinnostuneille lähetän toki kuvia kaikista yksityiskohdista, tarkoitus ei ole suinkaan salailla mitään! Laukku näkyy esimerkiksi tässä asussa, josta saa vähän kuvaa hihnaa pituudesta. Itse käytin sitä aina pitkänä, mutta hihnan saa myös lyhyeksi irroittamalla siitä erillisen "lisäkappaleen". Todella kätevää, kun sama laukku muuntuu sekä crossbody-, olka- että käsilaukuksi.

Laukun hinta Espalla on nyt yli 1000 euroa, joten tuskin myyn sitä hirveästi alle 800 euron. Järkeviä tarjouksia ja kyselyjä voi siis laittaa osoitteeseen metime.emmi@gmail.com. Kauppaan kuuluvat kuitti, laatikko ja paperikassi.

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.