Rainy Saturday thoughts

Ah, viikonloppu! Täytyy sanoa, että loman lähestyessä viikonloppuja odottaa aina vaan enemmän ja enemmän. Eipä sillä, töissäkin riittää lomakiirettä, joten viikot tuntuvat hurahtavan ohi hirveää vauhtia. Nyt ollaan jo kesäkuun puolessa välissä ja tuntuu, etten ole keskittynyt kesästä nauttimiseen vielä ollenkaan. Koska vietän tänä kesänä ensimmäisen "oikean kesälomani", niin jotenkin olen vain odottanut sitä, vaikka kesähän on tässä ja nyt. Vaikkei ihan siltä tunnu ulos katsoessa.Päätin siis (jälleen kerran) elää enemmän hetkessä ja ruveta jo listaamaan kivaa kesätekemistä tälle kesälle. Kesäfiilikseen pääsemisessä auttoivat mm. viime kesän parhaat palat. Ruissiliput on hankittu, kesävaatteet kaivettu esiin ja äkkilähtöjäkin selailtu... Kesästä nauttimisen ei tarvitse mielestäni olla vain bilettämistä kavereiden kanssa, vaan se voi olla vaikkapa ex tempore -pannukakkuja sateisena aamuna. Tai upean taivaan ihastelua iltalenkillä. Pääasia, että on läsnä tässä ja nyt, mikä näin kiehtovan virtuaalimaailman aikakaudella on välillä yllättävän haastavaa.


Pannukakkujen jälkeen suuntasin maha täynnä TFW:lle, jossa oli tiedossa yhden legendaarisen valmentajan ja salin perustajan, Johannes "Hatsolo" Hattusen, läksiäistreenit. Tiesin jo etukäteen, että meno tulisi olemaan huikea, ja sitähän se olikin! Pieniä palasia löytyy vielä snäpistäni @emmite :) Täytyy vielä ylistää salimme huikeaa yhteishenkeä ja asennetta, joka heijastuu treenien lisäksi myös elämän muille osa-alueille. Itse asiassa fiilikseni on hieman haikea, sillä Johanneksen lähdön lisäksi oma vuoden sopparini loppuu nyt kesäkuun loppuun. Ajattelin pitää ainakin heinäkuun taukoa, sillä lomailen silloin ja kroppakin kaipaa pientä irtiottoa. Mitenköhän pärjään ilman tätä jengiä?

Siinäpä vähän lauantaimietteitä tähän hetkeen, nyt taidan laittaa Orange Is the New Blackin uuden kauden pyörimään ja keskittyä sohvalla palautumiseen ;)

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Nam mitä pannareita! Mä olen ollut niin laiskalla tuulella, etten ole jaksanut tehdä mitään spessua ruokaa, höööh.

  Outoa tosiaan, että kohta on jo kesäkuu lopussa! Ja hei mehän voidaan tässä kesän aikana mennä heittään jotkut ulkotreenit TFW-hengessä, vaikka portaita tms. Niin sulla ei ihan hallussa-huudot unohdu! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, täytyy myöntää, etten näitä itse tehnyt :'D Peruskaurapuurolla ois menty, jos toinen ei ois ruvennut väsäämään... Et no worries!

   Hei, tosi kiva idea! :) Voin vaan kuvitella, kuinka paljon katseita saadaan, jos huudellaan tuolla kaduilla ja heitellään yläfemmoja ;D

   Delete
 2. Anonymous18/6/16 20:29

  Sun blogista on tullut ihan mun lemppari!♥ Ihana tyylitaju rennolla otteella, ja sun eiliset lidl-snäpit pelasti iltavuoron jälkeisen perjantain! Hyvää kesää sulle:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, olipa ihana kommentti! <3 Ja hauskaa, että joku on jaksanut mun himailusnäppejä katsoa :D Ihanaa kesää sinne myös! :)

   Delete
 3. Oih miten herkullisen näkösiä pannareita, totta tosiaan! Ja hei tuut ruissiin, vitsit ku onnistuttais ees ohimennen treffaan!xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ois huippua!! Laitellaan viestiä :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.