Meet & greet at Relove

Olen niin innoissani, sillä olemme viime aikoina kehitelleet jotain kivaa teitä lukijoita varten! Kaikki lähti siitä, kun yhdessä Eveliinan (Livin up a notch), toisen Eveliinan (Eveliina Eleonora) ja Lillin (Lili's) kanssa etsimme kirppispaikkaa, missä pistää vaatteita kiertämään. Lopulta löysimme Töölöstä ihanan Reloven, joka yhdistää saman katon alle kiinnostavan kierrätysmuodin, kauniita esineitä myyvän pop up -myymälän sekä suloisen kahvilan. Paikkaa vielä pyörittävät supermukavat Noora ja Reetta, jotka suostuivat kanssamme pieneen yhteistyöhön!


Tässä tulee nyt aika paljon infoa, joten yritän pysyä housuissani ja kirjoittaa selkeästi :D Ensinnäkin me viedään kaikki vaatteitamme myyntiin Reloveen viikoksi 1.7.-8.7., eli tervetuloa bongaamaan löytöjä meidän rekeistä! Myyntiviikko tosiaan alkaa jo tämän viikon perjantaina, eli nyt tarkkana :) Meidän rekit löytyvät paikoilta 34-38 ja aion ainakin kuvata vielä pientä sneak peekia rekistäni perjantaina. Myös snäpistä (@emmite) voi bongata etukäteen myyntiin tulevia vaatteita.


Kirppistelyä suunnitellessa ideoimme tyttöjen kanssa pienen meet & greet -tyylisen tapaamisen ja saimme Reloven kanssa aikataulut sopimaan niinkin pian kuin ensi maanantaina 4.7. klo 16-18! Tuolloin olemme siis kaikki Relovessa kahvittelemassa, ja olisi huippua nähdä sutkin siellä :) Relove tarjoaa nopeimmille talon smoothieta sekä snackseja. Jos suurempi nälkä yllättää, niin kahvilasta saa vaikka mitä herkkuja vähän huokeampaan hintaan kuin normaalisti.

Ihan kuin tässä ei olisi jo tarpeeksi, niin Relove halusi vielä tarjota pari arvontapalkintoa paikalle saapuville. Tarjolla olisi lahjakortti viikon myyntipaikkaan Relovessa (arvo 55 euroa) sekä sisustusesinepalkinto. Jos taas et pääse paikalle maanantaina, mutta haluat vierailla Relovessa myyntiviikkomme (1.7.-8.7.) aikana, niin saat blogin nimen mainitsemalla 10% alennuksen yhdestä sisustusesineestä. Aika mahtavaa!


Meet & greet innostaa mua erityisesti, olisi niin kiva nähdä kasvoja sieltä ruudun takaa! Toivottavasti siis pääsisit paikalle, jos vaan aikataulu mätsää :) Relove on jo paikkanakin näkemisen arvoinen ja kierrätys nyt vaan huippujuttu noin muutenkin. Suuri peukku täältä siis tälle uudelle ja freshille konseptille, jossa on aina kuhissut porukkaa siellä käydessäni. Ystävällinen palvelu ei ole nykyään itsestäänselvyys ja näillä leideillä tuntuu sekin olevan hallussa.


Relove, Sandelsinkatu 6, 00260 Helsinki

Nähdään siis ensi viikolla! :)

Emmi

toteutettu yhteistyössä Reloven kanssa
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.