California shopping video

Iik, ensimmäinen video blogissa! Olen aika aloittelija näissä hommissa, eli tällä kertaa ei vielä nähdä studiovaloja, kuulla ääntä laadukkaiden mikkien kautta tai edes aina pysytä aiheessa :D Videosta venähti vähän turhan pitkä (mihin se aika hurahti?!), mutten ruvennut sitä nyt sen enempää editoimaan - menköön ekan kerran piikkiin. Jos näitä kuitenkin tulee tehtyä vielä jatkossa, niin pyrin vähän tiiviimpään ilmaisuun!


Videon pituuden (ja surkean nettiyhteyden) vuoksi minulla oli myös vähän ongelmia ladata sitä Youtubeen, joten videon laatu kärsi nyt aikalailla. Toivottavasti se ei häiritse liiaksi :) Videon näet täältä, jos et näe sitä alapuolella. Ja klikkaa toki koko isommaksi, sillä en jostain syystä saanut sitä tähän suuremmaksi.Aiheena on ostokset Jenkeistä, toivottavasti tykkäätte! Hauska kyllä nähdä itsensä videolta ja huomata tiettyjä tuttuja maneereja... Saa nähdä, mihin te kiinnitätte huomiota. Ja taitaa siellä eräs karvapallerokin käydä moikkaamassa!

Emmi

Ps. En oo tajunnut, että toi mun tyvikasvu on NOIN karmea :D
You may also like:

8 comments

 1. Tosi kiva video ja tosi kivoja ostoksia! Videon laatukin oli mielestäni ihan hyvä. Jos sua jännitti, sitä ei huomannut kyllä lainkaan. :)

  En oo tajunnut, että Milo on jo NOIN iso! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva kuulla! Jännitin tätä aikalailla :D Ja olisit vaan nähnyt pari ekaa yritystä, joissa jäädyin totaalisesti :'D Hitsi, kun poistin ne kamerasta - olisi saanut hyvän kevennyksen loppuun!

   Ja haha, Milo näyttää tästä kuvakulmasta ehkä vähän isommalta kuin mitä onkaan, mutta kyllähän herralla jo parikymmentä kiloa on elämäniloa ;)

   Delete
 2. Mun mielestä tosi hyvä video! Ja ihana Milo :')xx

  Ja hahah voi eii, sun poikaystävä ei selvästi tajua kivojen aurikolasien päälle! Noissa on meinaan tosi kivat Celine fibat...itse tilasin just New Audreyt, pitkällisen haaveilun jälkeen, en malta oottaa että saapuvat!

  Ja hei kosmetiikka overwhelmed samis! Mulle Sephora on ihan samanlainen paikka; täynnä ihania juttuja, joista sit kuitenkaan en osaa valita mitään. En jotenkin osaa kohdentaa itseäni mihinkään, meen vaan ympäriinsä ja hypistelen kauniita paketteja ja lopulta ostan samoja suosikki tuotteita :') NYCissä kuljin Jennin perässä:"mikä toi on, onks toi hyvä, ootko kokeillu tätä, mitä tällä tehdään" :'D Oon niin huono kosmetiikan kanssa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, kiitos Siiri! :) Heh, jotain ne miehet ei vaan tajua, esim. Clubmasterit on kuulemma mummolasit ja Aviatorit poliisilasit ;D Mut oon jo luovuttanut sen suhteen ja ostan lasit ihan oman maun mukaan, haha. Ooh, sun uusia laseja odotellessa, tuun sitten kuolaamaan!

   Ja kiva kuulla, että joku muukin on yhtä toivoton kosmetiikan kanssa :'D Tykkään kyllä kokeilla uusia juttuja, mutta tyyliin vasta sitten, kun sitä on jo joku tuutissa hehkutettu ja varmasti hyväksi todettu. Eli aikamoinen perässähiihtelijä oon kosmetiikan suhteen :D

   Delete
 3. Ihana toi "ehkä vähän turha" - repesin :D Kuulen itseni monta kertaa selittävän Antille jotain vastaavaa: ehkä vähän turha... Mutta katso miten söpö! Repesin myös Milolle, ihana tyyppi "mä tuun nyt tähän ja istun tähän ja ihan sama mitä sä teet" <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mut hei onhan se vähän turha ;D Toisaalta se tupsu on ollut näistä ostoksista ehkä eniten käytössä, ihme kyllä! Eli joskus niistä turhista jutuista voi vahingossa tulla suosikkeja näköjään ;) Ja Milo on tuommoinen kyljessä kyhnöttäjä, joten en yhtään ihmettele, että tähänkin piti tunkea!

   Delete
 4. Anonymous10/6/16 11:17

  Lisää vaan videoita. Kiva video :)

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.