California inspired

Istuimme eräänä iltana San Diegon söpössä rantakuppilassa ja viereisessä pöydässä istui kolme nuorta naista. Totesin siskolleni, että tuossa taitaa olla elävä esimerkki tyylistä, jonka miellän hyvin kalifornialaiseksi. Tyttöjen pukeutumisessa oli nimittäin sopivasti rentoutta, huolettomuutta ja vähän boheemeja vaikutteita, eli täydellinen kesätyyli! Vai miltä kuulostaa ruskettunut iho, auringon vaalentamat hiukset, kukkamekot, olkapäät paljastavat pitsipaidat, revitty vaalea farkku, hapsulaukut tai mokkasandaalit?


dress Topshop* / bralette Topshop* / hat Brixton* / shorts New Look* / sneakers Adidas* / 
bag Chloé / sunnies Ray-Ban* / heels Unisa* / denim jacket Lee* / bracelet Orelia*

Tästä hetkestä inspiroituneena kokosin ideoita omaan kesäpukeutumiseeni. Off shoulder tuntuu olevan kunnon megatrendi nyt, ja uppoaa myös allekirjoittaneeseen. Itse en ole vielä löytänyt täydellistä yksilöä, mutta etsinnät jatkukoon. Valkoisen lisäksi vaaleansininen näyttää nyt ihanan raikkaalta, samoin kuin vaalea denim. Tennarifanina kävin katsastamassa Adidaksen Superstareja Jenkeissä, mutta hintaero Suomen valikoimaan ei ollut niin merkittävä, että olisin ne sieltä hankkinut. Kenkärintama kaipaisi muutamia muitakin hankintoja, joista mokkasandaalit ovat himotuslistan kärjessä.

Tähän listaan olisin keksinyt vielä vaikka mitä, on se kesä vaan niin inspiroivaa aikaa! Ajattelin muuten, että voisin esitellä Kalifornia-ostoksia vaikkapa videon muodossa, jos se teitä kiinnostaisi? :) 

Emmi

*mainoslinkkejä / add links
You may also like:

4 comments

 1. Anonymous2/6/16 21:36

  Ostosvideo olis kyllä tosi kiva :) Ihanaa jos teet sellaisen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tulossa on, kunhan saan tekniset ongelmat selätettyä! :D

   Delete
 2. Videota kannatetaan täällä!

  Olen ajatellut itsekin tehdä videopostauksen, mutta aihe on vielä hakusessa. :D

  P.S Ihania juttuja tässä kollaasissa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva! Tein jo videon (jännäää!!), mutta ilmeisesti meillä on niin huono netti, että sitä pitää pakata tosi paljon tai se ei lataudu ollenkaan Youtubeen :/ Katsotaan siis, mitä saan lopulta ulos!

   Ja kiitos, tykkään itsekin kovasti näistä! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.