Basic tee

Perusasua luvassa jälleen. Tässä siis asu, jollaisessa kuljen lähes päivittäin arkisin: mustat housut, fiiliksen mukainen paita, tennarit sekä suosikkiliehutakki. Simppelia ja toimii aina!


coat Only (on sale here*)
tee Zara
pants Zara
sneakers Adidas (here*)
bag Furla (here*)
bag charm BP.
sunnies Urban Outfitters
watch Cluse

Tämän postauksen ylistysvaate on tuo perusteepaita Zarasta, joka kustansi hurjat 5,95 euroa ja on 100% orgaanista puuvillaa. Olen tehnyt viime aikoina muutaman muunkin hyvän ja edullisen ostoksen Zarasta, mikä on vähän korjannut kariutunutta suhdettamme. Luulen, että mulla on käynyt Zaran kanssa keskivertoa huonompi tuuri, sillä harva se kerta housuista on ratkenneet saumat, paidoista lennelleet napit ja bleiseristä nyhjääntynyt kangas hetkessä... Nykyisin katson materiaalit yms. supertarkkaan, mutta silti mukaan on mahtunut ikäviä yllätyksiä, kuten nämä housut, joista ratkesi sauma ja pala koko kangasta parin viikon käytön jälkeen. Katsotaan, kuinka tämän asun housuille käy.


Saatiin Even kanssa näihin kuviin ihana kesän hehku! Aurinkolasit ovat muuten ne "hassut", jotka ostosvideolla esittelin, mutta näin ne vaan päätyivät kasvoilleni jo tuiki tavallisena päivänä :D Jäin tämän postauksen myötä tuijottelemaan Urban Outfittersin nettikauppaa, niin kivoja juttuja siellä... Ja kuten kuvasta näkyy, olen aivan rakastunut uuteen kellooni, joka arkisin menee parhaiten mustalla nahkarannekkeella.


Joku ehkä snäpistä bongasi, kuinka esittelin nopeasti karsitun vaatekaappini. Olen aika ylpeä siitä, kuinka olen saanut kaappini rajattua tässä asussakin näkyviin simppeleihin vaatekappaleisiin, joita on helppo yhdistellä keskenään. Mielenkiintoa asuihin lisään sitten vaikkapa asusteilla, kuten tässäkin aurinkolaseilla ja karvatupsulla (josta en näköjään saa tarpeekseni). Perusvaatteet kunniaan :)

Mistä te hankitte luottoteepaidat? 

Emmi

Pics: Eveliina, edit by me

*mainoslinkkejä / ad links
You may also like:

2 comments

 1. Tosi kiva asu! :)

  Seppälässä ja KappAhlissa on mielestäni nykyään parhaimmat t-paidat, jotka parhaimmillaan ovat luomupuuvillaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos jälleen Erika! :) Ja hyvä tietää, että näitä löytyy muualtakin!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.