Windy basics

Tämä asu on niin perus-Emmiä kuin olla ja voi! Mustilla housuilla, valkoisella paidalla ja trenssillä on aika vaikea mennä pieleen - etenkään, jos siihen vielä yhdistää mustat asusteet. Hyvä peruspohja, johon voi lisätä niitä vähän erikoisempia elementtejä päivän fiiliksen mukaan :) Tällä hetkellä vähän erikoisemmatkin jutut inspiroivat, mutta kuten sanottua, olen vähän pihtaillut shoppailun kanssa, ja keskittynyt näihin perusjuttuihin viime aikoina.


coat Only (on sale here*)
shirt Zara
pants Lindex
bag Céline
sunnies Ray-Ban (gifted, here*)
shoes Gap

Uusi "liehutakki" kevääksi oli löytö Stockalta jo jokunen kuukausi sitten. Enpä muista, koska olisi viimeksi ostanut jotain Onlylta, mutta tämä takki oli positiivinen yllätys! Lämpimäksi tätä ei voi kehua, mutta meneepähän pidemmälle kesään. Tämä on ikään kuin kesäversio mun beigestä villakangastakista, johon olin liimautunut koko talven. Ei siis ihme, jos liimaudun tähän ensi syksyyn asti.


Toinen blogissa uusi juttu taitavat olla nuo kengät, jotka ostin Dubaista syksyllä, mutta pääsivät käyttöön vasta nyt lämpöaaltojen myötä. Kengät ovat nahkaa ja supermukavat jalassa, paitsi näissä kuvissa näkymättömien nilkkaremmien kiinnityskohdasta. Veikkaan, etteivät kengät pysy jalassa ilman remmiä, joten jotain pitäisi keksiä, jotta näille saisi enemmän käyttöä. Terveisin apteekista juuri rakkolaastareita hamstrannut...


Näiden kuvien hetkellä tuuli melkoisesti ja tuo Zaran A-mallinen paita ei ollut ihan paras ratkaisu tähän keliin. Saatiin nimittäin kivoja pömppövatsakuvia, kun paita ja takki lentelevät miten sattuu :D Toinen murheeni ovat nuo hiukset, joille en ole tehnyt mitään kohta puoleen vuoteen. Ei ole huvittanut varata kampaajaa, kun en oikein tiedä, mihin suuntaan tätä nyt veisi - pidemmäksi vai lyhyemmäksi? Ehkäpä päätän reissun jälkeen, kun näen, paljonko värikin vaalenee auringossa.


Iiks, se olisi kaksi yötä reissuun! Töissä on puskenut vähän lomastressi päälle ja puolet matkatavaroistakin on vielä pakkaamatta, mutta kyllä se siitä ;)

Emmi

*mainoslinkkejä / ad links
You may also like:

2 comments

© Me Time. Design by MangoBlogs.