Universal Studios Hollywood

Tällä kertaa kirjoittelen bussista matkalla San Diegoon. Täällä on onneksi ilmaiset Wi-Fit lähes joka paikassa, kuten pidemmän matkan busseissa, ravintoloissa, kahviloissa, kauppakeskuksissa jne. En siis kokenut tarpeelliseksi hommata mobiilidataa, joka olisi maksanut vähintään 40 dollaria, etenkin, kun siskoni voi jakaa omaansa tarvittaessa esim. Uberia varten. Aika hyvin olen onnistunut snäppäämäänkin ilman mobiilidataa ;)


Universal Studios Hollywood oli aika huikea, etenkin tällaiselle Harry Potter -fanille! Löysin taas pikku-Emmin sisältäni, kun pääsin ihastelemaan Tylypahkaa, maistelemaan kermakaljaa, ajamaan Wisteria Lanea pitkin, kokemaan monet 3D-elämykset ja -yllätykset, kurkkaamaan elokuvastudion kulisseihin sekä seuraamaan paria live-showta. Käyntiin joutui uhraamaan kokonaisen päivän, mutta ei harmita!


Aika kalliiksihan tämä lysti tulee, eikä sovi pitkien jonojen takia kärsimättömille, mutta itsekin hätähousuna täällä selvisin. Liput ostettiin etukäteen netistä, jolla säästää jokusen kympin. Suurimmat ruuhkat ovat Harry Potter -osastolla, joten sinne kannattaa suunnata heti aamusta tai viimeisenä illalla. Me olimme liikkeellä maanantaina, mutta porukkaa riitti siitä huolimatta. Ehdimme kuitenkin kiertämään kaikki kohteet ja näkemään showt, ja syömäänkin rauhassa. Ruokatarjonta on aika mättöä ja kallista, joten mitään makuelämyksiä täältä tuskin kannattaa odottaa. Siirin blogista luin myös vinkin, että alueelta pääsee ulos "ravintola-alueelle" halutessaan. 


Alussa mainitsinkin jo Uberin, joka on täällä ehdottomasti Lyftin kanssa kätevin tapa kulkea paikasta toiseen. Universal Studiosillekin kuljimme Uberilla kämpältämme, joka sijaitsi noin viiden mailin päässä. Losissa etäisyydet ovat aika pitkiä, joten kannattaa majoitusta valitessa suunnitella sijainti tarkasti. Palaan vielä Losiin ja majoitukseemme tarkemmin, pian ollaankin jo San Diegossa!

Emmi

Ps. Mulla on kamerassa uusi linssi, jolla saa aika veikeitä kuvia, eikö? :D
You may also like:

6 comments

 1. Ooohh muistoja! Ihan huikee ja sellainen must see -paikkahan tuo on :-) Ihanaa seurata teidänkin lomaa instan, snäpin ja blogin kautta :-) Nauti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, vaikka Disneylandin jälkeen ei ehkä ollut ihan sellainen vou-elämys kuin Disneyland aikoinaan :D kiva kuulla, että joku näitä jaksaa seurata! Itsekin tykkään aina katsella muiden lomajuttuja, teidänkin NYC-kuvat oli niin upeita! ;o

   Delete
 2. Onpa siellä ollut väljän näköistä! Tai sitten oot saanu napattua kuvat just passelissa kohti. Orlandossa kun tuntui, että joka paikassa oli holtittomasti ihmisiä, vaikka oli vaan keskiviikko eikä mun ymmärtääkseni edes mikään kummempi sesonki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä valitsin kuvat vähän väljemmistä paikoista, sillä porukkaa kyllä riitti! Ei ehkä pahimmasta päästä kuitenkaan, voin kuvitella vielä paljon pahempaa :) Jonotusajat olivat keskimäärin 30-45 minuuttia, eli ei ihan mahdottomat. Vielä kun käytettiin "single linea" pari kertaa, niin päästiin vikkelästi liikkumaan :D

   Delete
 3. Anonymous31/5/16 16:35

  Eikäh, palasin juuri itse noista maisemista – vietettiin kolme viikkoa reissussa kierrellen Kaliforniaa ja Nycissä. Käytiin myös Universalilla sekä Disneylandissa. :) Huippua reissua sulle!


  Loujii

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä, vitsi miten kivaa! Rakastuin Kaliforniaan, etenkin rantoihin :D Nyciin on vielä pakko päästä joskus! Ja toivottavasti teilläkin oli kiva reissu :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.