SM Wallikan

Tämä laukku on vilahtanut jo parissa edellisessä postaukessa, mutta ansaitsee ihan oman juttunsa. Olen jo pidempään kaivannut jotain weekender-tyylistä laukkua, johon menisi sekä viikonloppukamppeet että kiireisimpien päivien kantamukset (lue: läppäri, treenikamppeet sekä käsilaukun sisältö). Ajattelin aina hankkivani nahkaisen laukun joko mustassa tai ruskeassa värissä, mutta lopulta tämä By Malene Birgerin laukku vei sydämeni. Jotain vähän erilaista mustien nahkalaukkujeni seuraksi!


SM Wallikan -niminen laukku ei mielestäni näytä kuvissa yhtään niin kivalta kuin livenä. Kuvissa laukku näyttää helposti vähän muoviselta ja halvalta. Kumma juttu sinänsä, sillä laukkuhan on kantokahvoja lukuunottamatta muovia :D Vaikka olen yleensä nahkalaukkujen ystävä, niin tässä materiaali ei juuri häiritse, vaan on ennemmin huoleton ja helppo. Tulee vähän mieleen Vuittonin kanvaasi, vaikka laadusta en osaa sanoa näin lyhyellä käyttökokemuksella. En halua edes kuvitella, kuinka paljon tämän kokoinen paksua nahkaa oleva laukku painaisi, kun tämäkään ei mikään keijukainen ole...


Kokoa on ehkä hankala hahmottaa näistä kuvista, mutta eiköhän tämä vielä asukuvissa pyöri! Sen verran voin sanoa, että laukku on juuri täydellinen noihin alussa mainitsemiini käyttötarkoituksiin: lyhyelle viikonloppumatkalle tai maraton-päivien pelastajaksi. Ja on se sisällään kantanut jo ruokaostoksetkin... Tätä laukkua on (tai oli) saatavilla myös suuremmassa koossa, joka olisi kuitenkin liian suuri omiin käyttötarkoituksiini. Enkä ymmärrä, miten joku jaksaa kantaa niin suurta tavaramäärää - itse vaihdan siinä vaiheessa pyörillä kulkevaan versioon.


Laukun malli on ilmeisesti vanhempaa mallistoa, sillä uudemmissa laukussa kaunis kuosi on vaihdettu mustavalkoisesta musta-beigeen. Halusin laukun nimenomaan tällä vanhemmalla kuosilla, joka on omaan silmääni raikkaampi ja muutenkin enemmän tyyliäni kuin beige versio. Lisäksi raidat tuovat tähän kivaa sporttisuutta! Laukkua oli aika huonosti enää saatavilla, joten pistin heti tuumasta toimeen, ja tilasin omani brändin omilta nettisivuilta. Toimitus ei ollut mikään supernopea, mutta toimi kuitenkin moitteettomasti :)


Jos jotain huonoa pitää löytää, niin laukun vaalea vuori hieman mietityttää tätä sottupyttyä, ja olkahihna voisi olla aavistuksen leveämpi, niin laukkua olisi vielä mukavampi käyttää. Onneksi kantokahvat saa myös olalle, ja käytänkin laukkua useimmiten niin, etenkin, jos painoa on kertynyt enemmän. Näitä pikkujuttuja lukuun ottamatta olen ollut erittäin tyytyväinen ja himo muita merkin kauniita laukkuja ja pussukoita kohtaan vaan kasvaa...

Mitäs te tykkäätte? Laitan muuten tämän laukun myötä todennäköisesti Speedy B:ni myyntiin, joten, jos kiinnostuit, niin laita ihmeessä viestiä osoitteeseen metime.emmi@gmail.com :)

Emmi
You may also like:

2 comments

 1. Kaunis laukku ja tykkään todella paljon By Malene Birgerin kuosista! :)

  Itsellä harmittavasti negatiivinen kokemus heidän Grinolas-laukustaan. Ostin pari vuotta sitten itselleni joululahjaksi, mutta ennen kuin kerkesin edes ottamaan käyttöön, neppari-kiinnityksen toinen puoli irtosi ja mielestäni tuonkin hintaluokan laukuissa niiden tulisi todellakin kestää :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi itku, ikävä kuulla! Näitä maanantaikappaleita tulee aina välillä vastaan... Itsekin mallailin sitä Grinolas-laukkua, sillä MK:n shopperi alkaa vetelemään viimeisiään, mutta jotenkaan en syttynyt sille. Se on ehkä vähän sellainen ryhditön? Ainakin isommassa koossa. Kuosi on kyllä makea! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.