Saturday morning

Täällä vietellään kotiviikonloppua, aikamoista luksusta! Niin kivoja kuin kaikki viikonloppumenot ovatkin, niin välillä vaan odotan sitä, että saan kotoilla rauhassa (mummoilu rules). Eilinen ilta tosin päätyi vähän vahingossa viini-iltaan tyttöjen kanssa, mutta sekin oli superhauskaa. Parannettiin maailmaa mm. horoskooppien avulla :D


Vaikka kaapistani löytyvät kaikki trendikkäät superfoodit, yhden hyvinvointitrendin olen onnistunut jostain syystä skippaamaan. Ja nyt puhutaan siis niinkin tärkeästä asiasta kuin smoothiebowleista, eli smoothie-kipoista. Vaikka syön smoothieta lähes päivittäin, jostain syystä en ole kokenut tarvetta nauttia sitä lusikalla kiposta erilaisten härpäkkeiden kera. Tänään sain kuitenkin äkillisen inspiraation kokeilla tätä, ja kulhon koristelu osoittautuikin yllättävän hauskaksi puuhaksi!


Jos jotain sattuu kiinnostamaan, niin tähän smoothieen lorahti kaikkia perusjuttuja, kuten pakastemustikoita, -mansikoita ja -mustaherukoita, banaania, kauramaitoa, chia-siemeniä, kookoshiutaleita ja ekstrana sitruunamelissaa. Laitan sekaan usein myös maustamatonta heraproteiinijauhetta, joka ei vaikuta makuun, mutta antaa kylläisemmän fiiliksen. Blenderistäni ajattelin kirjoitella vielä myöhemmin erikseen!


Smoothien lisäksi olen kuluttanut aamua (kröhöm, siis päivää) Suomen peliä seuraten, ranskankielistä Vogueta selaillen sekä blogijuttuja viilaten. Paljon olisi ideoita tänne blogin puolelle nyt ja pieniä muutoksiakin tulossa teidän toiveiden pohjalta!

Ihanaa viikonloppua :)

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.