Orange, CA

Terveiset aurinkoisesta Kaliforniasta! Ajattelin tällä kertaa kokeilla jotain uutta ja ottaa kerrankin koneen mukaan reissuun. Yleensä lomat ovat olleet itselleni myös irtautumista ruudun äärestä, sillä sitä tulee tuijoteltua ihan tarpeeksi muutenkin. Siinä on vaan se huono puoli, että matkakuvien läpikäynnin kynnys nousee jälkikäteen melkein sietämättömäksi, eikä reissusta osaa enää kertoa kovin tarkasti. Kokeillaan siis nyt tällaista rennolla otteella reissusta bloggaamista, tosin mitään paineita koneelle ehtimisestä en ajatellut ottaa :)
Matka Losiin sujui ihan mukavasti, vaikka aluksi stressasin jatkolennolle ehtimistä. Suurimmat vastoinkäymiset tulivat kuitenkin eteen vasta Losissa, jossa sain odotella passintarkastusjonossa yli tunnin ja sen jälkeen vielä metsästää matkalaukkua ympäri halleja. Missasin siis kentälle varaamani shuttle-kyydin kevyesti parilla tunnilla, mutta onneksi sain lennosta uuden ilman mitään lisämaksuja. Lähdimme kentältä noin puoli kolmen aikaan iltapäivällä ja ruuhkaa tuntui riittävän. Olin perillä siskoni opiskelukaupungissa Orangessa vasta kahden ja puolen tunnin päästä, vaikka Google Mapsin mukaan matkaan menisi noin 50 minuuttia (?!). Vähän siis venähti loppupäästä, mutta vihdoin onnellisesti perillä!Loistavilla unenlahjoillani nukuin ensimmäisen yön kunnolla ja heräsin vasta kahdeksan aikaan aamulla, vaikka moni varoitteli aikaisista aamuheräämisistä. Illalla tosin väsyttää melkoisesti, kuten nytkin tätä kirjoitellessa... Hyvin ollaan kuitenkin jaksettu touhuta tänään, mm. kierrellen kaupunkia, seuraten valmistujaisjuhlia, shoppaillen outlet-kylässä ja ruokaillen siskon vaihtokavereiden kanssa. Hauskinta on ollut tutustua Jenkkilän yliopistomaailmaan, joka on kyllä pelottavan samanlainen kuin elokuvissa :DOrangen kaupunki on todella sympaattinen "kylä", joka ei tunnu ollenkaan 140 000 asukkaan kaupungilta. Keskusta on pieni ja täynnä omakotitaloalueita, talot ovat matalia ja joka paikkaan kuljetan autolla. Jotenkin niin amerikkalaista, ettei tottakaan. The Outlets of Orange oli positiivinen kokemus, ja tein joitain hyviä löytöjä, joista lisää myöhemmin. Keli on ollut tosi aurinkoinen, joskin vähän vilpoinen, etenkin tuullessa. Kyllä täällä kelpaa ihmisen olla!

Emmi

Ps. Reaaliaikaisempia matkajuttuja voi myös seurata snäpistä ja Instagrammista @emmite :)
You may also like:

4 comments

 1. Vitsi miten upeita kuvia!! Mukavaa saada sieltä kuulumisia reaaliajassa :) Huonona puolena vain se että itselläkin nousee matkakuume, heh :D Rentouttavaa lomaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Kunhan tässä pääsee vauhtiin, niin kynnys matkajuttujen kirjoittamiseen toivottavasti laskee vähän :) Ah, matkakuume on inhottava vaiva, joka iskee ihan liian usein ;D Kiitos paljon, täällä kyllä rentoudutaan!

   Delete
 2. Eih mä en kestä! Ihan saman näköistä kuin mun vaihtopaikassa! Ja Jenkeissä opiskelu ON täsmälleen sellaista kuin leffoissa :D Nauttikaa ja käske siskosikin nauttia vaikka niin hän varmasti tekeekin, ihan superia aikaa tuo :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai on, vähän hauskaa! :D Siskon opiskelut loppuivat jo, mutta hyvin tuntuu viihtyneen :) Nyt se rontti jää tänne vielä kuukaudeksi reissaamaan, oon niin kade! :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.