New poster

Haha, kaikki sisustuskuvat ovat aina makkarista, koska, noh, vihaan meidän olkkaria vieläkin :D Lisäksi pahoittelen kuvanlaatua - ilmeisesti otin kuvat aika huonossa valossa, sillä näistä jäi nyt näin tummia ja rakeisia. Käytin hetken jos toisenkin jpg-kuvien kanssa taisteluun, sillä jostain syystä Lightroomissa kuvien muuntaminen raakakuvista jpg-muotoon tekee niistä ihan mössöä. Joudun siis käydä erikseen Photoshopissa muuntamassa kuvamuodon, argh... Ehkäpä saatte yleiskuvaa silti! Ja saa neuvoa hölmöä, jos teillä on vinkkejä tähän kuvataistoon ;)


Uutta näissä kuvissa on lähitorin ruusupuskan lisäksi Bo LKV:n seinäkalenteri, jonka sain vihdoin ja viimein seinälle useamman kuukauden viivyttelyn jälkeen. Muistatte ehkä, että yritin ensin mallata tähän saman kaupan Helsinki-julistetta, mutta totesin kokonaisuuden aivan liian valkoiseksi. Musta seinäkalenteri sen sijaan tuo kivan kontrastin, vai mitä tuumitte? :) Lisäksi on hauskaa, kun "MMXVI" näkyy vain tietyssä valossa, kuten alimmassa kuvassa (jossa muuten näkyy rypytkin, huups).


Idean henkarikiinnitykseen sain Bo LKV:n omilta sivuilta ja tarvikkeet hankin Granitista. Makkarin tyyliin sopisi paremmin messinkiväri, mutta tähän hätään tuo metallinen menköön. Poikaystävä ehdotti jo spray-maalilla värjäämistä, ehkäpä joku päivä kokeilen sitä (eli sitten seuraavan puolen vuoden jälkeen). Muovinen taulukoukku henkaripidikkeenä ei sekään ole kaunein mahdollinen, mutta monta kuukautta julistetta ovenkahvoissa roikuttaneena päätin, ettei se ole niin justiinsa. Kaapista sattui löytymään noita sekä vasara, ja se oli sitten siinä! Tuo seinä on kiveä, eli siihen ei kovin helposti tämän jämerämpiä koukkuja kiinnitellä. 

Sellaista pientä taas sisustusrintamalla! Tämä(kään) ei tosin helpottanut sitä ikuista asuntokuumetta...

Emmi
You may also like:

9 comments

 1. Lipasto on tosi kiva! :) Milokin näyttää sulautuvan hyvin lattian väriin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Sama vanha, mutta koriste-esineitä vaihtamalla saa vähän uutta ilmettä :D Hih, Milo luulee olevansa kameleontti ;)

   Delete
 2. Kiitos ulkoasumuutoksista! :) Nyt blogiasi on kivempi lukea kun postaukset aukeaa suoraan :) Muutenkin kiva kun oot lisännyt postaustahtia, näitä sun juttuja lukee tosi mielellään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Muistankin, että sitä toivoit - pahoittelut, että muutoksissa kesti näin kauan! Blogin postaustahti aina vähän elää muun elämän mukaan. Päivittelisin täällä mieluummin useamminkin, jos vaan vuorokaudesta ei loppuisi tunnit kesken :) Ihanaa, että pysytte mukana myös hiljaisempien kausien läpi!

   Delete
 3. Ihan super kivalta näyttää tummempi juliste muuten vaaleessa sisustuksessa! Tutuu että ite aina ostan vaan sitä tuttua ja turvallista valkoista.. pitäis itekkin koittaa vähän saada mustasta kontrastia kotiin :) Ja tää sun blogipohja on kyllä mielettömän hieno! Tyylikäs, selkeä ja persoonallinen. Tykkään <3 Ja pakko vielä sanoa nyt kun aloin kommentoimaan niin oot muutamassa viime postauksessa muokannut kuvat jotenkin tosi kivasti! Ootko käyttänyt Vsco:n filttereitä vai vaan muokannut Photoshopilla jos saa kysellä?:) Kuvataistoon mulla ei oo antaa vinkkejä, ite vasta opettelen Photarin käyttöä ja juurikin houkuttelisi hankkia valmiita filttereitä niin pääsisi välillä ainakin vähän helpommalla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva että tykkäät! :) Itsekin tulee helposti valittua valkoista, mutta tässä se ei yksinkertaisesti toiminut yhtään ja oli pakko keksiä jotain muuta :D Ja kuvien suhteen olet ihan oikeassa, käytän nykyisin filttereitä! Latasin itse asiassa yhden paketin VSCO:lta, mutta lopulta löysin kivemman filtterin ihan vain googlettamalla ja vieläpä ilmaiseksi :D Olen myös itse muokkaillut filttereitä omaan silmään sopiviksi ja tallentanut ne sitten "preseteiksi" Lightroomiin. Kannattaa kyllä kokeilla, nopeuttaa kuvankäsittelyä huomattavasti! En ole ihan varma, miten nuo toimivat Photarissa, mutta Lightroomissa ainakin :)

   Delete
  2. Joo täytyy kyllä tutustua noihin filttereihin, niillä saa mun mielestä niin ihanaa ilmettä kuviin :) Oon myös miettinyt omia filttereitä mutta pitää vaan ensin oppia käyttämään Photaria ja Lightroomia vähän paremmin :D

   Delete
 4. Tässä yks päivä uutta luettavaa ja inspiraatiota etsiessäni törmäsin siun blogiin ja se oli rakkautta ensisimäyksellä. En vaan voi sille mitään, mutta rakastan esteettisiä blogeja. Tähän perään tarvisin esim kymmenen sydänsilmä-emojia. Uus vakkarilukija ansaittu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ihana kommentti! <3 Esteettisyys on mulle todella tärkeää ja melkeinpä tän homman juju :) Kiitos siis palautteesta ja mahtavaa, että olet tänne löytänyt!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.