Little changes

Kerroin eilen, että suunnittelin pieniä muutoksia blogiin ja ne järjestyivätkin yllättävän nopeasti. Olen saanut teiltä palautetta siitä, että olisi kiva, jos postaukset olisivat etusivulla valmiiksi auki, eikä niitä tarvisi klikkailla erikseen auki. Ymmärrän hyvin, että turha klikkailu ärsyttää, mutta myönnän, etten olen omaa aikaansaamattomuuttani tähän aiemmin perehtynyt. Vaikka olen itse viilaillut paljon tätä blogipohjaa, niin tästä muutoksesta en ollut täysin varma, ja pistinkin varmuuden vuoksi blogipohjan suunnittelijalle viestiä aiheesta.


Yllätyksekseni MangoBlogsShopin Eve vastasi minulle melkein heti ja lupasi tehdä muutokset täysin ilmaiseksi, vaikka tarjouduin niistä tarvittaessa maksamaan. Olen ostanut blogipohjan jo puolisen vuotta sitten, joten täytyy sanoa, että nyt on asiakaspalvelu kohdillaan! Kokemuksen jälkeen voin suositella tätä kauppaa täysin, jos joku siellä pähkäilee blogipohjien kanssa. Valitettavasti bongasin kaupan sivuilta tekstin "Shop is closing on May 31st, 2016", mutta ilmeisesti kauppa jatkaa onneksi toimintaansa toisen nimen alla.

Tämän muutoksen lisäksi hakujen pitäisi nyt toimia paremmin ja tein itse pieni viilauksia ulkonäköön, kuten otsikkojen kokoon ja sijaintiin, jotta pohjasta tulisi entistä selkeämpi. Päivitin myös yläpalkin alta löytyviä sivuja, kuten blogiarkiston, joka oli jäänyt päivittämättä tammikuun jälkeen. Olisi ihanaa, jos jaksaisitte kertoa, mitä tykkäätte muutoksista tai kertoisitte mahdollisista parannusideoista! Itse olen aika fiiliksissäni näistä :)

Emmi  
You may also like:

6 comments

 1. Superhyvältä näyttää!! :) Äh ulkoasuremppa olisi itselläkin edessä.. Pitää tutustua tohon MangoBlogShoppiin :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva kuulla! :) Ja on ilo suositella oikeasti hyvää palvelua :)

   Delete
 2. Hyvältä näyttää! Itseasiassa kävin eilen ja tänään vähän kurkkimassa sun blogia ja mietin, että tää on kyllä just semmonen kuin mistä itsekin tykkään ja millaista olin suunnitellut omaankin blogiin. :) En tosin hoksannut, että olit juuri nyt viikonloppuna vielä tehnyt viilailuja, mietinkin, että tää on niin hiotun näköinen. Huh, munkin pitää vielä tehä ne viimeiset tylsät viilailut tässä jossain vaiheessa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva toimia inspiraationa! :) Mäkin kävin itse asiassa eilen kurkkimassa sun blogia, kun päivitin tekstejä esim. blogin esittelyyn ja etsin inspiraatiota tutuilta :D Huomasin, että olit päivittämässä sitä ja kävin vähän kurkkimassa edistymistä, hihii ;) Ihan superkiva lopputulos!!

   Delete
 3. Oli kyllä niin pieniä muutoksia – mikä on vain hyvä asia – etten edes huomannut niitä ennen kuin kerroit, mitä on tapahtunut. :D Blogi siis näyttää hyvältä vieläkin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, hyvä, ettei liikaa muuttunut kuitenkaan :D Ja kiva, ettei akuutteja muutostarpeita tunnu enää olevan!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.