Hollywood sign hike

Kotiuduin eilen reissusta, mutta matkajuttuja vielä riittää! Yritän toki keksiä väliin muutakin sisältöä, jos täysin kyllästytte näihin ;) Yksi reissun kohokohdista itselleni oli Hollywood-kyltille kävely pitkin aurinkoisia lenkkipolkuja. Itse kyltti ei mielestäni niin erikoinen ole, mutta ne maisemat! Olen ehdottomasti ulkoiluihmisiä, ja parhaat elämykset lomilta saan melkeinpä kauniista maisemista.


Lähdimme matkaan aika myöhään iltapäivällä (klo 16?) ja se osoittautui loistavaksi valinnaksi. Reiteillä oli nimittäin todella hiljaista, eikä aurinkokaan enää paahtanut liian kuumasti. Noudatimme aikalailla näitä ohjeita reitin suhteen, tosin ajoimme vielä pidemmälle tietä annetusta osoitteesta eteenpäin. Reitti ei ollut suinkaan vaikea, vaan leveää ja helppokulkuista tietä koko matkan kyltin etupuolelle asti. Samaa reittiä pääsee myös kyltin taakse, mutta sinne emme tällä kertaa menneet, vaan valitsimme mieluummin Griffith Observatorylle kävelyn.


Griffithin kuuluisalle observatoriolle pääsee tosiaan kävellen kyltiltä. Matkaa oli noin kolme mailia, ja sekin oli helppokulkuista. Reitin loppupäässä rupesi jo jalka vähän painamaan, sillä olimme tätä ennen kävelleet hyvän tovin kaupungilla. Observatoriosta ja muista vierailukohteista Losissa teen vielä oman koosteensa, jossa kerron omat lempparini. Tämä oli ehdottomasti yksi niistä, minkä vuoksi halusin tehdä tästä ihan oman juttunsa :)


Reitillä on varoituksia käärmeistä ja muista eläimistä, mutta me emme nähneet mitään pelottavaa. Ilmeisesti kannattaa kuitenkin olla varuillaan, ainakin nopean googletuksen perusteella. Ja vettä pitää varata mukaan riittävästi! Reitillä ei (ihme kyllä) ole mitään kuppiloita tai muita turistikauppoja.


Pieni jet lag painaa tällä hetkellä, mutta onneksi nämä kesäkelit piristävät loman jälkeistä apeaa fiilistä. Täällä on nyt lämpimämpi kuin kertaakaan Kaliforniassa lomani aikana :D

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Wau mitä kuvia ja maisemia! <3 Tuonne pitää joskus kyllä päästä!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sandra! :) Ihastuin maisemiin kovin, vaikkei Losi muuten kaupunkina ollut erityisen sykähdyttävä. Suosittelen! :)

   Delete
 2. Ihana lukea reissupostauksia vaikka niihin huonosti kommentoinkin! Meiltä jäi Los väliin viime reissulla juurikin siksi että niin moni sanoo ettei se ole kovin erityinen. Mutta olisihan noi paikat gienoa nähdä, vau!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva kuulla :) Ei tämä ihan lempparikaupungiksi noussut, mutta kuitenkin kiva käydä kurkkaamassa ne paikat, mistä "kaikki puhuu" ;) Ja on Losissa omanlainen glamourinsa, vaikka itse tykkäsinkin paljon enemmän seesteisemmistä rantakaupungeista!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.